Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Az ismerkedős oldalak széles spektrumon mozognak

társkereső

Az ismerkedős oldalak ezerfélék lehetnek, kár is lenne általános értelemben beszélni róluk.

Van olyan felület, ahol a szórakozásé a főszerep, ahol nem igazán a társ, csupán a partnerkeresés a lényeg. Akad olyan közeg, ahol a komoly célok érvényesülnek, ahol a társkeresés nagybetűs, megingathatatlan szándék, amihez kellő kitartás és alázat társul. Nyilván egy oldal önmagában nem rendelkezik identitással, viszont a tagság kialakít egyfajta képet, formálja a közeget. Ha olyan emberek vannak többségben, akik komoly elképzelésekkel érkeznek, akkor ez a fajta hozzáállás válik hangsúlyossá. Míg természetesen ennek a fordítottja is abszolút igaz, vagyis a komolytalanság, szabadidő eltöltés is meghatározóvá avanzsálhat.Vagyis az a döntő az oldalak milyenségét tekintve, hogy a felhasználók mely jegyekkel megáldott közeg megteremtéséért szorgoskodnak, egyéni szinten. De ezt hogyan lehet befolyásolni, irányítani? A kérdés jogos, a válasz pedig egyszerűbb, mint gondolnád.

Szükség van egy szűrőrendszerre, mely pusztán jelenlétével távol tartja azokat, akik az adott oldal profiljába, hitvallásába nem férnek bele. Ehhez nem elegendő egy szerződés vagy nyilatkozat, mert azt bárki kipipálhatja, elfogadhatja. A megfelelő “szita” a fizetős kapu. Vagyis a megoldás a belépti díjban rejlik. Akinek a szándékai nem tiszták, és aki csak a szórakozásra megy, annak az ingyenes gyűjtőhelyek is tökéletesek. Ám aki a céljának, a társkeresésnek kívánja szentelni minden idejét, annak néhány forintnyi rááldozás garantáltan nem számít. Így óhatatlanul megszületik az a válaszfal, ami a kapun kívül tartja azokat, akik nem illeszkednek a képbe, s behívja azokat, akik érdemesek arra.Az ideális ismerkedős oldalak nem kockáztatják a biztonságodat!

A biztonságos körülmények elengedhetetlenek ahhoz, hogy elengedd magad. Márpedig kizárólag akkor érdemes ismerkedned, ha színjátszás helyett hajlandó vagy felfedni valódi kilétedet. Ha le mered kapni a maszkodat és álruhádat, akkor óriási eséllyel ajándékozod meg a másikat, hiszen lehetőséget adsz számára arra, hogy megismerjen. Ténylegesen. S ha ez megtörtént, a szimpátia közös és a nyitott őszinte légkör adott, akkor jöhetnek a sorban álló álmok.


www.nilsay.hu

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom