Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Az 5 legbizarrabb randi trend 2017-ben

randi

Az idei év sem szűkölködött a rosszabbnál rosszabb és furcsábbnál furcsább randi szokásokban. Kíváncsi vagy a legnépszerűbb, ám legszívtelenebb randi trendekre? Akkor ez a cikk Neked szól!

Benching, azaz kispadra ültetés

A benching lényege, hogy a másik huzamosabb ideig romantikus üzenetekkel bombáz, aztán hirtelen akár hetekre is eltűnik. Mire végre túlléptél volna rajta, akkor pedig derült égből villámcsapásként megjelenik, és újból felveti a randi lehetőségét, amelyet természetesen játszi könnyedséggel fog lemondani.

Mi értelme ennek? Valószínűleg fogalma sincs, mit akar, vagy más jelölt is van a láthatáron, esetleg csak egy kis önbizalom- erősítésre van szüksége.

Ha ilyen szituációba keveredtél, azonnal szállj ki belőle! Te sem szeretnél tartalék lenni, ugye?


Ismerkedés


Breadcrumbing, azaz morzsázás

Főleg az önbizalom- hiányos társkeresők jellemző szokása, hogy közösségi oldalakon fűvel-fával belebonyolódnak egy kis flörtbe, de igazából a komoly társkeresés áll fontossági sorrendjük utolsó helyén.

Ha beszélgetőtársad állandóan bókokkal halmoz el, de eszébe sem jut találkozni veled, tudod, mit kell tenned!


Breadcrumbing


Ghosting

A szakítás legocsmányabb, legmegalázóbb módja, mely témának már egy teljes cikket is szenteltünk. Ha észreveszed a ghosting jeleit, egyet tudunk tanácsolni: felejtsd el a nőt/férfit!

Zombieing

Először azt hitted, hogy ghosting áldozata lettél, így lemondtál partneredről. De hirtelen újra felbukkan, akár csak egy zombi, és ott akarja folytatni, ahol abbahagytátok. Bocsánat kérésről, magyarázatról csak álmodozhatsz. Menekülj!

Love bombing

Mind közül a legveszélyesebb! Partnered először hihetetlen rajongással kezel Téged, így úgy érezheted, hogy te vagy a legszerencsésebb ember a földkerekségen. De aztán egy meggondolatlanul elejtett félmondaton akkora patáliát csap, hogy az egész utca tőletek zeng, te pedig értetlenül állsz a dolog előtt.

Ha partneredre is jellemzőek ezek a tulajdonságok, fennáll a veszélye, hogy te is love bombing áldozata lettél.

https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom