Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Amikor egy diplomás társkeresőn keresztül szeretne ismerkedni…

párkeresés

Nem kicsi az isten állatkertje, csak nem elég magas a kerítés, s ez minden elérhető formában manifesztálódik már évek óta az interneten. Egy tanult, több évet egyetem alatt töltött ember nyilván nem fogja magát jól érezni olyan társaságban, ahol a szellemi ismereteit nem tudja megfelelően érvényesíteni, így gyakran ezek az okos emberek azok, akik magányosan maradnak.

Mit tegyen egy diplomás társkeresés során?

Mivel a legtöbb társkereső oldalon a felhasználóknak különféle adatokat kell kitölteniük az adatlapjukon, emiatt a rendszer lehetővé tesz ezen adatok szerint szűrési feltételeket létrehozni, melyek alapján szűkíteni lehet a keresést az adatbázisban.

Így egy diplomás a társkeresőn nyilván megadhatja a keresési feltételek között, hogy milyen magas iskolai végzettségű, de akár milyen szakon végzett emberek közül kerüljenek ki a találatok.
Kár, hogy nem voltak ilyen hatékony társkeresők régebben. Sokkal több zseni talált volna magának társat, még akkor is, amikor annyira nehéznek tűnhet együtt élni egy zsenivel.

Nagyon jól tudjuk, hogy azok a kockák, akiket a suliban szekáltak a többiek, ma már jól kereső állással büszkélkedhetnek, vagy épp rakétákat lőnek ki az űrbe. Persze nem mindenkiből lesz Elon Musk, de azért azt el kell ismernünk, hogy azok, akik sok könyvet bújtak gyerekként, gyakran lesznek félénkek, s introvertáltak.
Nyitott gondolkodás

Igazából nincs nagy különbség egy takarító és egy agysebész között, hiszen mindkettő ugyanolyan ember. Halandó. Nem lesz egyik a másiknál jobb, hiszen hogy nézne ki egy kórház takarítók nélkül, de mégis hogy üzemelne egy műtő sebész nélkül?

Emiatt a diplomásnak társkeresőn ugyanolyan jó esélyei vannak arra, hogy megtalálja az igazit, mint egy nem diplomásnak, hiszen ha kellően nyitott gondolkodású, s megad egy esélyt a boldogságra, akkor máris sokkal többet tett az életéért, mint az, aki még most is a gépet nyomogatja ahelyett, hogy emberekkel ismerkedne a valóságban, de ezt kényelmesen az online szférán keresztül tenné meg.


www.nilsay.hu

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom