Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Amikor a nő keres férfit, valójában mi hiányzik az életéből?

párkapcsolati pszichológia, párkeresés

Jó-rossz, szeretet-utálat, csend-hangzavar. Mindennek megvan a maga ellentéte, hiszen tudjuk az elméletet: nincs kanál. Emiatt óhatatlanul hiányoznia kell valaminek, amikor a nő keres férfit, hiszen nem ezt tenné, ha teljesnek érezné magát egyedül.

Mit tegyünk, társas lények vagyunk, emiatt előbb-utóbb még a legkarrieristább típusokban is feltör egy idegen érzés a felszínre: a magány.

A harmincadik táska sem tud örömet okozni, egy finom sütemény egy cukrászdában, de még a masszőr után sem olyan jó, nem beszélve arról, hogy szaunázni és hajóutazásra menni sem jó egyedül.Napjainkban rengeteg nő dolgozik, így az anyagi háttér megléte nem kérdés, emiatt ez a fajta biztonság sokak számára adott már, mielőtt egyáltalán ismerkedni indulnának. Megoldották valahogy eddig is a villanykörte cserét, és abba sem haltak bele, ha időnként szét kellett szerelni a konyhai lefolyót, ha épp eldugult.

Mégis, amikor a nő keres férfit, mire van még szüksége? Anyagilag gyakran már minden megvan, aminek lennie kell, így ezek ritkán szoktak különleges erőként hatni. Viszont valamilyen szintű törődésre, feltétel nélküli szeretetre és odaadásra minden nőnek szüksége van.S erre jönnek rá az extra tényezők. Legyen intelligens, igényes, szeresse ezt, de utálja azt, legyen ilyen véleménye erről, de ha kell, változtassa meg. Legyen erős, de gyengéd, legyen határozott, de édes kis cukipofa is tudjon lenni.

Soroljuk még? Kicsit sokáig tartana, mert gyakorlatilag amikor egy nő keres férfit, annak végtelen számú oka lehet. Ehhez tudni kéne az illető eddig életét, tapasztalatait, nem ártana ismerni szokásait és viselkedési stílusát, kulturális ismereteit, stb. Szinte lehetetlen.Ezért jók a társkeresők, hiszen ezeken a helyeket még szűrni is lehet a különféle adatok alapján a felhasználók közt, hogy milyen típusú embert szeretnénk megismerni. Nyilván sokkal gyorsabb, mint az életben behívni random 100 férfit, hogy akkor vegyünk elő egy lapot, és mindenki adjon választ a következő kérdésekre.. Így igen sokáig tartana megtalálni a Nagy Őt.


www.nilsay.hu

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom