Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

A tökéletes első levél

társkereső

Internetes partnerkeresésbe kezdtél, és találtál egy rokonszenves felhasználót, akiről szeretnél többet megtudni? Épp nekiállnál, hogy megfogalmazd a első üzenetedet, de elhagyott az ihlet? Mi segítünk Neked, hogy irományod vonzó legyen, és ne maradjon válasz nélkül!

Bemutatkozás

 

Kerüld a minden fantáziától mentes, sablonos bemutatkozást!  Például:

„Szia. Péter vagyok. 34 éves, orvos. Szeretnélek megismerni.”

Mivel adatlapodon valószínűleg fel van tüntetve a neved, korod, és a többi általános információ, ezért ezeket felesleges a levélben leírni.

Ehelyett érdemes inkább hasonló bemutatkozással kezdeni:

„Szia Zsófi! Péter vagyok, és most bukkantam rá az adatlapodra. Nagyon kedves nőnek tűnsz a fotóid alapján, és úgy látom, az érdeklődési körünk is hasonló. Tetszik a mosolyod! :) Lenne kedved beszélgetni velem?”

Ha  a másik profilján feltüntetett valamilyen érdekes hobbit, akkor megpróbálhatsz azzal beszélgetést kezdeményezni, hogy valamit kérdezel róla.

„Kedves Anita! Marci vagyok, és mivel nagyon szimpatikusnak talállak, ezért szeretnélek megismerni Téged. Láttam, hogy szabadidődben szeretsz röplabdázni. Mióta űzöd ezt a sportot?”
Humor

 

Mindenki szereti a humoros, vidám embereket, ezért ha jó humorérzékkel rendelkezel, megcsillogtathatod az első leveledben. Itt természetesen nem arra gondolunk, hogy faviccekkel fáraszd a hölgyet/urat, inkább próbálj kreatív lenni, és kitalálni valami újat. Ha úgy gondolod, hogy nem túl jó a humorod, akkor inkább ne erőltesd a vicceket, ugyanis rosszul jöhetsz ki a helyzetből!

 

Helyesírás

 

Mit sem ér a kedves bemutatkozás és a humor, ha gondok vannak a helyesírásoddal. Inkább olvasd el többször az adott levelet, hogy biztosan kiszűrd a hibákat, hiszen lehet, hogy ezen múlik az üzenet sikeressége.


Tippek az első levél megírásához a nilsay-től


Kerüld a sablonleveleket!

 

Ha úgy gondolod, hogy sikerült megírnod a tökéletes első levelet, akkor se az legyen a módszer, hogy mindenkinek ugyanazt a pár sort küldöd el. Szánj időt arra, hogy átböngészed a másik adatlapját és személyre szabod az üzenetet. Így a másik fél számára is egyértelművé válik, hogy őszintén érdeklődsz iránta, ezért nagyobb eséllyel fogsz pozitív visszajelzést kapni!
https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom