Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

A társkereső online több, mint hatékony megoldás!

társkereső, párkeresés

A társkereső online kényelmesen, a számítógéped előtt ülve, vagy éppen az okostelefonodat pötyögve elérhető, használható, élvezhető. Az igazság az, hogy manapság már megváltoztak a párkeresés feltételei. Nincsenek olyan helyek, ahol szinte biztos, hogy a nagy ő befut.

Persze ez akár a tejes pultnál is bekövetkezhet: mondjuk együtt nyúltok az epres joghurtért, egymásra néztek és bamm, beüt az örökké tartó szerelem. De azért ennek az erőteljesen amerikai filmekre hajazó jelenetnek sok realitása nincsen. A talajon maradva két lábbal más forgatókönyvek után kell nézni, amik rendezhetőek, élhetőek. Na ebbe a kategóriába tartozik az internetes társ utáni kutatás, aminek azonban számtalan veszélye ismert, és még annál több marad rejtve, a felszín alatt. Valószínűleg már te is ezerszer szaladtál bele a csalódás kőkemény falába. Amikor szinte zaklatásba ment át a csevegés, vagy éppen a keresési célok nem egyeztek, kellemetlen helyzetek garmada jöhet pusztán azért, mert nem egyenlő feltételekkel indultok. De akkor mi a helyes út?Ha idáig úgy gondolkodtál, hogy inkább hagyod az egészet, mert nem éri meg, akkor egy pillanatra érdemes megtorpannod. Mert van kivétel, és létezik olyan közeg, mely bár virtuális, de valóságos és ami a legfontosabb: megbízható.

Hogy ez miként lehetséges? Egyszerűen. Pusztán egy kifinomult szűrőrendszerre van szükség, egy olyan hálóra, mely kívül tartja azokat a felhasználókat, akik nem felelnek meg a közösségbe illeszkedés szabályainak. Vagyis például csupán alkalmi partnert keresnek vagy talán a szórakozás vezérli őket. De hogyan zárhatóak küszöbön kívülre - kérdezheted jogosan? Mert egy adatlapon mindenki azt mond, amit akar.A társkereső online megbízható, ha nem ingyenes!

A lényeg a belépti díj megléte. Ha valaki komolyan gondolja, ha a szándékai nemesek, akkor nem hátrál meg a belépési díj láttán. Hiszen egy koncertre vagy színházi előadásra sem lehet csak úgy, akarásból besétálni. Ám aki kizárólag szórakozásra ácsingózik az bizony egy vasat sem fog költeni erre az időtöltésre, mivel a net bugyraiban számtalan díjmentes társkereső elérhető, ahol ezek az emberek vígan kiélhetik a vágyaikat, miközben te és a többiek, akik valóban a másik feleteket keresitek, nyugodtan vághattok bele a beszélgetésbe, egymás megismerésébe.


www.nilsay.hu


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom