Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

A lelki társ nem vágyálom, hanem valóság!

társkereső

A lelki társ egyenlő az igazival. Önmagában a testi vonzalom, különösen hosszútávon nem elegendő. Bár óriási közhely, mégis igaz, hogy a fizikum idővel változik, a test öregszik, viszont a lélek örökké fiatal és kívánatos marad. A komoly kapcsolatok ismérve a fókuszáltság, a szív irányította figyelem.

Nehéz manapság ezen a lencsén keresztül nézni a világot, mert túlságosan anyagközpontú minden, arról nem is beszélve, hogy sem mennyiségi, sem minőségi idő nem áll korlátlanul az emberek rendelkezésére. Az internetes felületek kiválóan orvosolják ezt a problémát, viszont természetesen megannyi kérdés merülhet fel a virtuális ismerkedés kapcsán. Ha bizonytalan vagy, nem tudod megbízhatsz-e a rendszerünkben, akkor érdemes beleásnod magad abba, hogy pontosan mit kínálunk neked.
Először is biztonságot. Lehet, hogy első ránézésre nem ez tűnik a legfontosabbnak, viszont a gyakorlat azt mutatja, hogy az olyan környezet, melyre támaszkodni lehet vonzó és nyugalmat ébreszt. Ha például minden kétséget kizáróan tudod, hogy csalókkal nem kell számolnod, akkor nagy terhet tehetsz le a vállaidról. A hírhedt oldalak garázdálkodói egy komoly szűrőrendszerrel büszkélkedő társkeresőn nem próbálkoznak, már csak a fizetés megléte miatt sem. Pusztán szórakozásért senki sem áldoz fel anyagi muníciót, viszont a komoly szándékok abszolút megérnek némi kifizetést. Vagyis a tagsági rendszert egyfajta biztosításnak is tekintheted, egy olyan rostának, mely kívül tartja a zaklatókat és azokat, akik úgy hazudnak, mint a vízfolyás.
A bizalom megalapozásához ez a támasz szükséges, mivel ha nem kell a külső körülményeken aggodalmaskodnod, akkor sokkal jobban koncentrálhatsz arra, akivel éppen kapcsolatot teremtesz. A kommunikáció módja sem lényegtelen: kifejezheted szimpátiádat, de azonnali üzenetet is küldhetsz, utóbbi egyébként a legbeszédesebb, mert a szavak mindennél többet mondanak.

A lelki társ életre szóló felvállalás!

Ha rátaláltál arra, aki kívül-belül megmozgat, vonz és érzed, hogy megbecsül, akkor olyan talizmánnal gazdagíthatod életedet, mely elűzi az egyedüllétet, száműzi a kétségeket és megteremti a boldogság, öröm, egység halhatatlan légkörét. Ez az a kincs, mely minden pénzt megér.


https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom