Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

A lelki társ az igazi!

párkapcsolati pszichológia, párkeresés

A lelki társ több a fizikai vonzalomnál, több a szimpátiánál. Valójában ez jelképezi azt, amit mindenki titkon keres, s reménykedik abban, hogy egyszer majd rátalál.

A feladat nem egyszerű, de nem is esélytelen. Sokan úgy vélik, hogy manapság szinte kivitelezhetetlen feladat a rohanás közepette megnyugodni, s bízni abban, hogy az egymáshoz illő lelkek összetalálkoznak. Tény és való, hogy napjainkban a tempós életvitel, a pergő hónapok a jellemzőek, amikor semmire sincsen idő, még a családra, barátokra sem. Ám ez egyfajta hozzáállás, ami éppen egyéni természetéből adódóan változtatható. Ha te úgy érzed, hogy eleged van a futásból, már ami a hétköznapjaid menedzselését illeti, akkor dönthetsz úgy, hogy lelassulsz. Az elhatározás pedig további átalakulásokat is hozhat magával. Jelenleg az is vitán felül áll, hogy a települések nagy részén egy olyan közösségi tér sincs, ami helyet és alkalmat adna a normális keretek közötti ismerkedésre. Nehéz úgy találkozni az igazival, hogy se idő, se hely nem akad az összehozására. Ehhez még hozzájárul az internet térhódítása, a virtuális valóság megerősödése és az online felületek színtérre lépése. Ez az a fordulat, ami tekinthető negatívnak, ám valójában szintén csak látásmód kérdése, hogy te miként értékeled. Ugyanis a net olyan közeg, ami akár kiváló ismerkedési színpaddá is avanzsálhat, ha a körülmények ideálisak.Vagyis a rossznak tűnő forgatókönyvek néhány tollvonással átírhatóak. Ezt a lehetőséget, az online világ előnyeit sokan felfedezték már, s ki is használták őket, átfordítva, torzítva a bennük rejtőző esélyeket. Ezért vannak sokan, akik határtalanul csalódtak a társkeresésben, s nem szívesen lépnek be egyetlen virtuális közösségbe se. Érthető ez a fajta tartózkodás, ám akadnak pozitív példák is, s nincsen jobb gyógymód annál, mint amikor a jó tapasztalatok gyógyírként felülírják a régi sérelmeket.A lelki társ létezik és rád vár!

Ha hiszel abban, hogy rátalálhatsz a másik feledre, aki nem kizárólag fizikumával fog meg, akkor ez az álmod valóra válhat. Ha mindehhez megtalálod azt a közeget, ami optimális, akkor tényleg semmi sem gátolhat meg abban, hogy összekösd a lelkedet a másik feleddel.


www.nilsay.hu

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom