Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

A közösségi média káros hatásai

párkapcsolati pszichológia

A közösségi média életünk nélkülözhetetlen része, korunk legnagyobb találmánya, ugyanakkor legnagyobb fegyvere is. Nézzük, hogy milyen negatív következményei lehetnek a párkapcsolatokra nézve.


a közösségi média negatív hatása a párkapcsolatokra

Randi előtti nyomozás

A tökéletes öltözék összeválogatása, hajszálaink precíz elrendezése és az ideális randi helyszín kiválasztása mellett ma már a találka előtti készülődés kihagyhatatlan része a másik közösségi profiljainak leellenőrzése. Mit szeret csinálni, kik a barátai, hogy nézett ki az exe: ha profi nyomozói képességekkel rendelkezünk, pár pillanat alatt fény derülhet ezekre. Persze hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, hogy amit látunk, nem feltétlenül a valóság…nyomozás a közösségi média oldalakon

Tényleg a kapcsolati státusz számít?

Sajnos a statisztikák azt mutatják, egy új párkapcsolat elején az egyik leggyakoribb vitakirobbantó téma a közösségi oldalakon lévő kapcsolati státusz. Ha beállítod, hogy kapcsolatban vagy, attól félsz, hogy a másik még nem gondolja annyira komolyan a dolgot, mint te, ha pedig nem, mi lesz, ha sértődés és veszekedés lesz belőle?


Felesleges féltékenykedés

A közösségi média egyik talán legbosszantóbb következménye, hogy felnagyítja az apróságokat, és ez által hatalmas veszekedéseket robbanthat ki. Egy átgondolatlan like, egy félreérthető komment, egy szimpla üzenet a másik nemtől mind-mind okot adhatnak féltékenykedésre, pedig tulajdonképpen semmi jelentőségük nincsen.


a közösségi média hatása a szakításra

Szakítás után sem könnyebb a helyzet…


Szakítás után, a legnagyobb világfájdalom közepette kit ne szúrna szíven egy vidám kép a volt párjáról a közösségi oldalakat böngészve? Főleg, ha azon a képen gyanúsan szorongatja egy daliás úriember vagy félszeg hölgy kezét…

https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom