Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

A diplomás társkereső kitüntetett előnyei

társkereső

A diplomás társkereső nem azt jelenti, hogy egy elit klubról van szó, ahova a belépés csak az egyetemi végzettség bizonyítása mellett lehetséges. Nyilván ez a fajta meghatározás egyfajta komolyságot kíván közvetíteni.

Ez nem az a hely, ahova a szórakozásra, bulizásra és átverésre vágyók szívesen jönnek. Ez nem az a tér, ahol a partnerkeresés, mint valami hobbiként végezhető tevékenység juthat érvényre. Ez az a felület, ahol a komoly szándék komoly hátteret kaphat, aminek hála a társkeresési cél megvalósulhat. Hiszen mik azok a tényezők, amik a sikerhez elengedhetetlenek? Egyrészt a biztonságos környezet. Ha nincsenek olyan jelenlévők, akik az átverésre játszanak, akkor a környezet nyugodtnak és ideálisnak tekinthető.Érthető, hogy nem kívánsz minden üzenetváltásnál azon lamentálni, hogy vajon mi a másik fél valódi célja? Másrészt a komfortot kínáló szolgáltatások. Ha például virágot akarnál küldeni kiszemeltednek, akkor jó, ha ez nem ütközik akadályokba. De az üzenetváltás igénye is abszolút érthető. Viszont ahhoz, hogy minden kényelmi opció a helyére kerüljön, s hogy a biztonságos közeg is létrejöjjön nélkülözhetetlen egy szűrő, ami kívül tartja a nem kívánatos elemeket. Mi más lehetne ez a szita, mint a belépési díj? Hiszen akinek komolyak a szándékai, az nem fogja sajnálni az összeget, míg a szórakozók egészen az ingyenes alternatívákig hátrálnak a befizetési kötelezettség láttán. Ennyi az egész, és nagyjából ez a siker titka.

A diplomás társkereső az őszinte érdeklődés tere!Az őszinteség és nyitottság alapvető kritérium a társtalálásban, ezért nem érdemes maszkokat húznod az ismerkedés folyamatában. Ez a védekező mechanizmus, mármint a szerepjáték érthető, ha olyan környezetben vagy kénytelen létezni, ami a legkevésbé sem ideális, s átverőktől hemzseg. Ám ahogy azt már fentebb írtuk, nálunk nem kell félned a negatív tényezőktől. Márpedig, ha az aggodalmat és destruktív érzéseket végérvényesen szabadjára engedheted, akkor semmi sem állhat útjába annak, hogy önmagadat ad. Az ingyenes funkciókat kreditekkel bővítheted tovább. Az üzenetváltás, ami a kommunikáció alapja például kizárólag így érhető el, azaz biztos lehetsz abban, hogy aki rád üzen komolyan gondolja.


www.nilsay.hu

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom