Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

5 tuti téma első randihoz

randi

Túl vagytok a társkeresés első akadályain, de a neheze még most jön. Miről beszélgessetek az első randin? Korábban már írtunk arról, hogy mik azok a tabutémák, melyeket mindenképp kerülni kell az első randi alkalmával. Szerencsére most sem hagyunk Titeket szuper trükkök, tanácsok nélkül, így elhoztuk számotokra azt az 5 bevált beszélgetőtémát, melyekkel elkerülhető a kínos csend és melyekkel (majdnem) biztos a második találkozó!


Tuti randi témák

Szóval lássuk, mik nem tartoznak a tabutémák közé:


Hobbi


Szeretsz szabadidődben a konyhában szöszmötölni? Tavasszal szinte ki sem lehet robbantani a virágágyások közül? Rendszeres látogató vagy a konditeremben? Mindegy, akármi is legyen a hobbid, mesélj róla nyugodtan randipartnerednek- és persze te se feledkezz meg arról kérdezni, hogy ő mivel tengeti a napjait, mikor épp nem dolgozik. Lehetséges, hogy hasonló hobbijaitok vannak- vagy ha nem is, kedvet kaptok kipróbálni valami újat a másik társaságában!


Utazás


Milyen országokban jártál már? Melyik a kedvenc városod? Hova szeretnél mindenképp eljutni a jövőben? Milyen számodra az álomutazás? Mi volt számodra a legemlékezetesebb nyaralás, és miért? Ezek a jól bevált kérdések bármikor bevethetőek, mikor úgy érzed, hogy kissé ellaposodott a beszélgetés. Persze te is előkaphatsz a tarsolyodból egy-egy vicces sztorit, vagy felejthetetlen élményt.


Randi téma

Kedvenc…(zene, film, könyv...)

Mindenkinek van valami kedvence, amiért rajong, és amiről akár órákat is képes lenne elcsacsogni. Derítsd ki, hogy randipartnerednél mi ez a téma! Ha érdeklődéssel hallgatod, ahogy a szerinte legeslegjobb film részleteit ecseteli vagy elmeséli, hogy miről szól kedvenc könyve, esetleg néha egy-két kérdéssel bátorítod a folyatásra, nagy csendekre már nem kell számítanod!


Család, barátok


A család, barátok témánál óvatosnak kell lenned: nem szabad apró részletekbe menően kifaggatnod partneredet a családján belüli esetleges viszályokról vagy a barátokkal történt hullámvölgyekről, de néhány általános kérdés nem árt, mint például: van testvéred, milyenek a barátaid...Ha szeretne, úgyis beszélni fog ezekről. Ha pedig nem, legalább lesz egy tuti témátok a következő randikra!


Háziállatok


Abszolút jolly joker a téma. Egy kisállat számos vicces sztori okozója lehet, így nevetésből biztosan nem lesz hiány. Mindened a kutyád, vagy inkább a macskákhoz húz a szíved, esetleg a különleges állatok rajongója vagy? Tejlesen mindegy, elő az állatos történetekkel! Ha partnered is egy kis szőrmók büszke gazdája, akkor pedig tapasztalatokat cserélhettek az állattartásra vonatkozóan, így nem csak jobban megismerhetitek egymást, de akár hasznos tippekkel is gazdagabb lehetsz a találkozó után!


Állatok, mint randi téma

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom