Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

5 tipp a vonzó adatlaphoz

társkereső

Biztosan tudjátok, hogy az internetes társkeresés alapja egy igényes, egyedi és ellenállhatatlan adatlap kialakítása, hiszen így nagyobb eséllyel kaptok üzeneteket az adott társkereső oldal felhasználóitól. Na de mitől is lesz jó egy adatlap? Összegyűjtöttünk Nektek 5 olyan alapszabályt, melyeket betartva közelebb kerülhettek az igaz szerelemhez!

1. Profilkép
Szelfizés a fürdőszobában, barátok-barátnők gyűrűjében való pózolás,esetleg viccesnek szánt, de igazából semmitmondó képek. Valószínűleg már mindenki találkozott hasonlóval, és valljuk be: nem túl csábítóak az ilyen jellegű fotók. Érdemes inkább megkérni egy barátodat, ismerősödet, hogy készítsen Rólad egy egész alakos képet a természetben vagy egyéb szép helyszínen. Hagyd a pózolást, egy természetes, mosolygós fényképpel nagyobb sikereket érhetsz el!


legjobb magyar társkeresés Zala


2. Bemutatkozó szöveg
Mindig fordíts figyelmet egy rövid, valós információkat tartalmazó bemutatkozó szöveg megírására. Sokan sajnos elkövetik azt a hibát, hogy ezt a részt üresen hagyják, pedig talán pont ez fogja felkelteni a másik fél figyelmét. Fontos azonban, hogy nem kell túlzásokba esni, és regényt írni, tényleg csupán a leglényegesebb dolgokat írd le, a többit majd a beszélgetések, találkozások során elmeséled.


3.Sablonos témák kerülése
Tudjuk, hogy szeretsz nevetni, és a barátaiddal lenni, na de ki nem? A bemutatkozásnál az általános, már-már unalmas információk helyett például írhatsz arról, hogy milyen különleges hobbijaid vannak, vagy mik a kedvenc filmjeid. Így a másik dolgát is megkönnyíted, hiszen ha szimpatikusnak talál párkereső adatlapod alapján, könnyebben tud beszélgetést kezdeményezni. Fontos szabály, hogy mellőzd a semmitmondó, cseppet sem egyedi idézeteket, hiszen ebből a legtöbb, ami lejön az adatlapodat nézegetőknek, hogy nem vagy túlzottan kreatív.

ingyen társkereső Kecskemét

4. Helyesírás
Sokan megfeledkeznek róla, pedig alapvető szabály: figyeljünk oda a helyesírásra! Ha szükséges, az adatlap szerkesztésénél inkább olvassuk el többször figyelmesen a leírtakat, hiszen egy helyesírási és nyelvtani hibákkal tarkított adatlap nem sok jót árul el senkiről.

5. Humor
Ha kiváló humorral rendelkezel, és barátaid között te vagy a mókamester, ne féld megcsillogtatni humorérzéked! Persze nem arra gondolunk, hogy összefüggéstelen, viccoldalakról letöltött, szellemesnek szánt poénokkal zsúfold tele az adatlapod. Fő az egyediség és kreativitás!


INGYENES TÁRSKERESÉSHEZ REGISZTRÁCIÓ ITT! 

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom