Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

5 tipp a különleges második randiért

randi helyszínek

Ha az első randin már túl vagytok, és nem szeretnétek a másodikon kínos csendeket, érdemes valami szokatlant csinálni. Az első randin általában a legfontosabb témakörök már érintve vannak, így egy következő vacsora beszélgetése hamar kimerülhet. Ilyenkor jól jön, ha valami különlegesebbet találtok ki. Ennek több előnye is lehet: egyrészt a kiszemelted értékelni fogja, hogy nem egy unalmas, sablonos ötlettel álltál elő, amire valószínűleg több időt szántál. Másrészt így jobban megismerheted a másik valódi oldalát, és különlegesebb élmények fognak hozzá kötni.

Brunch – avagy vacsora helyett reggeliA villásreggelinek van egy különleges hangulata. Sokkal exkluzívabb, mint egy vacsora, emellett világosban, természetes fényben találkoztok. Ettől kicsit kevésbé feszengős, és inkább olyan érzése van az embernek, mintha már régóta ismerné a másikat. Emellett, jobb már délelőtt randizni, hiszen így nem kell az egész napot átizgulni a találkozás miatt.


Randi jó kilátássalAkár városban, akár a természethez közel éltek, találkozzatok egy olyan helyen, ahonnan gyönyörű a kilátás. A fővárosban vannak tetőteraszos bárok, de egy kisebb hegytető is tökéletes választás lehet. Ebben az esetben vigyetek magatokkal egy üveg bort, valami harapnivalót, és piknikezzetek a csodás táj felett.


Főzzetek együtt!
Ha már úgyis vacsorázni mennétek, tegyétek át a randit inkább egyikőtök lakására. Menjetek el együtt bevásárolni és utána készítsétek el kettesben a vacsit. Sokkal jobban esik majd, ha ti készítitek, és közben azt is látjátok, hogyan tudtok ketten megoldani mindennapos problémákat. Sok városban egyébként van már olyan lehetőség is, hogy befizettek egy helyre, ahol alapanyagokkal várnak titeket, ti pedig ott készíthetitek és fogyaszthatjátok el a vacsorát. Az ilyen lehetőségeknek is érdemes utánanézni, ha esetleg a saját lakás nem szóba jövő opció.


Legyetek turistákPersze nem arra gondolunk, hogy vágjatok bele egy nyaralásba a második randin. Inkább arra, hogy legyetek egy napra turisták a saját városotokban, vagy mondjuk a legközelebbi megyeszékhelyen. Fogjatok egy térképet, vagy csak anélkül barangoljatok. Szuper helyeket fedezhettek fel együtt, és így is megismerhetitek a másik problémamegoldó- és alkalmazkodó képességét is.


Játsszatok valamit!
A játékok nagyon sokat el tudnak árulni egy ember személyiségéről. Keressetek egy olyan játékot, sportot, amit mindketten szívesen űznétek. Lehet ez akár bowling, kosárlabda, biciklizés, a lényeg, hogy kicsit kikapcsolódjatok a hétköznapokból és tudjatok egymásra figyelni.


https://nilsay.hu

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom