Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

5 jel, hogy nem ő az igazi

párkapcsolati pszichológia

Megismerkedtél egy igazán attraktív, kedves, aranyos nővel, vagy egy vonzó, sármos, vicces férfival. Minden tökéletesnek tűnik, de valahogy mégsem teljesen az… Ha az alábbi jeleket észrevetted, itt az ideje bevallanod magadnak: tulajdonképpen nem is vagy annyira oda a másikért.

Több hónap után sem mutattad be a barátaidnak

Már hónapok óta találkozgattok, ezért a barátaid folyamatosan a füledet rágják, hogy mikor mutatod már be az új szerelmedet, illetve partnered sem zárkózik el attól, hogy megismerkedjen velük. Ennek ellenére mégsem érzel kedvet ahhoz, hogy egy légtérbe tereld őket. Igazából miért is?Még mindig nem törölted magad a társkereső oldalakról

Természetesen előfordulhat, hogy tényleg kimentek a fejedből a legmenőbb randioldakra feltöltött profiljaid. De ha szabadidőben rendszeresen rápillantasz az oldalakra, esetleg egy-két üzenetre is válaszolsz, ideje elgondolkodni azon, hogy valami nem stimmel.


 


A párom, vagy mégsem?

Az a kínos pillanat, mikor partnereddel sétálgattok, és belefuttok egy rég nem látott ismerősbe, majd fogalmad sincs, hogyan is mutasd be a melletted lévő embert…

Instant kiborulás egy ottfelejtett holmi miatt

Hétvégén véletlenül nálad felejtette a fogkeféjét, esetleg az alvós pólóját, téged pedig szinte a szívroham kerülget, miközben csak az jár a fejedben: „Hogy tehette?!”

Inkább egyedül, mint vele

Egy egészségesen működő párkapcsolatban mindkét félnek szüksége van néha egy kis én-időre, amikor párjától elvonulva, egyedül tölt el otthon egy kellemes estét. De ha azt veszed észre, hogy sorra mondod le a randikat, csak azért, hogy az ágyadban, pizsamában nézhesd a kedvenc sorozatodat, akkor ott elég nagy problémák vannak.