Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

5 jel, hogy megtaláltad a lelki társadat

párkapcsolati pszichológia

Akinek lelki társa van, az élvezi az élet minden pillanatát, hiszen folyamatosan boldog. Mindig van valaki az életében, akire számíthat, s akivel együtt tudja lebontani azokat a gátakat, melyeket az élet tesz eléjük. Íme 5 dolog, amiből biztosan tudhatod, hogy megtaláltad a lelki társad.

  1. Szavak nélkül is megértitek egymást

Persze az együttélés sokat könnyít a dolgon, de azért egy idő után akik tényleg egymásra találnak, olyan lelki társat is szereznek maguknak, mely segíti egésszé tenni őket. Egy apró mozdulat, egy elfojtott kacaj, egy szemöldök rándulás, s Te máris tudod, hogy mit érez a másik.
  1. Kialakul a kémia is

Amint találunk a másikban olyan tulajdonságokat, melytől pillangók fognak repkedni a gyomrunkban, elindulnak a biológiai folyamatok is. Persze sokaknál ez a kettő fordítva alakul néha, de hát 2018-at írunk, ma már nem nagyon tudunk mire rácsodálkozni.

  1. Felőled a világ..

Amikor kettesben vagy a lelki társaddal, elfog egy olyan érzés, hogy jöhet akármilyen katasztrófa, Te nemcsak biztonságban, de jó helyen is vagy. Nem is lehetnél jobb helyen, hiszen pont ott vagy, ahol egésznek és teljesnek érzed magad, Vele.
  1. Eltelt már több évtized, s Te még mindig rózsaszín felhők közt jársz

Ez aztán a lelki társ. Ez azt jelenti, hogy az évek alatt sikerült túlélnetek egymás rossz tulajdonságait is. Ez pedig azt jelenti, hogy képesek vagytok megbirkózni a problémákkal is, s nem is akárhogyan: közösen.

  1. Együtt formálódtok az évek alatt

Sokan pont, hogy eltávolodnak egymástól egy hosszabb kapcsolat során, hiszen már lassan megszokásból történik minden. Ha sikerül is időnként felpezsdíteni az életet, nem sokáig tart. Ez is szerelem, de nem az igazi.
A lelki társ ott van, amikor boldog vagy, s akkor is ott van, amikor szükségben vagy. Megért, szavak nélkül is, és tűzbe menne érted, hiszen nélküled nem lenne teljes, csak egy fél.

A lelki társak emiatt szinte szimbiózisban élnek, hiszen amiben az egyik jó, abban a másik kevésbé és fordítva. Ez a teljesség érzés pedig egy olyan fantasztikus, szinte eufórikus állapotot eredményez, melyet a mesék igazi szerelemnek hívnak.


www.nilsay.hu

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom