Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

5 dolog, amit soha ne mondj egy nőnek

párkapcsolati pszichológia

Legutóbb sorra vettük azokat a mondatokat, amiket egy férfi sem szeret hallani, most pedig azokat szedtük össze, amiktől a nők borulnak ki. Ha úgy érzed, Te is szeretnél zökkenőmentes napokat, éveket a kapcsolatodban, fogadd meg a tanácsainkat.

Anyukám nem így csinálja ezt a levest


Valószínűleg egy ilyen mondat után minden nőnek elmegy a kedve a főzéstől. Ne lepődj meg, ha se a levest, se a nőt nem látod többé.Talán hordhatnál te is magassarkút


A másik fél öltözködése mindig kritikus pont. Alapvetően nem baj, ha finoman utalunk arra, mi tetszene a másikon, de ugyanúgy, ahogy a saját öltözködéseden se szeretnél változtatni, a barátnődet se kérd meg rá. Főként ne a magassarkú viselésére, hiszen ezzel azt üzened, hogy vagy nem tartod elég vonzónak, vagy arra kényszerítenéd, hogy egész nap feszengjen és kényelmetlenül érezze magát. Ez hosszútávon semmiképp nem vezethet jóra.


Te nem szoktad sminkelni magad?


Nagy valószínűséggel, ha úgy látod, hogy nem sminkeli magát, az úgy is van. Ha így jól érzi magát, akkor továbbra se fog érdeklődni a rúzsok és szempillaspirálok világa iránt, maximum frusztrált lesz, mert neked nem tetszik így.
Ki az a férfi, akivel beszélgettél?


Gondolj bele, egy ember hány ellenkező neművel találkozik a napja során, elég a munkahelyre vagy akár a bolti eladóra gondolni. Te sosem állsz szóba egy nővel sem? Na látod… Egy ilyen mondattal nagyon hamar el tudod ijeszteni a kiszemeltedet, így nem érdemes próbálkozni vele. A bizalom minden kapcsolat alapja.Mondatok, amiket úgy kezdesz, hogy ahhoz képest


Ahhoz képest, hogy nő vagy, jól vezetsz. Ahhoz képest, hogy szép vagy, jókat lehet veled beszélgetni. Tök jól nézel ki a korodhoz képest.


Nem, ezeket soha nem bocsátják meg neked. De ha belegondolsz, valószínűleg te sem örülnél az ilyen mondatoknak…


https://nilsay.huMegosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom