Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

4 tipp, hogyan menekülj el egy szörnyű randiról

randi

Nagyjából a kamaszkor végére már majdnem mindenki részt vett élete első randiján. Vannak, akik azóta is az első szerelmükkel vannak, de a legtöbben egynél jóval több első randit szerveznek le életük során. Ha szerencsénk van, ezek az első randik jól sikerülnek, megvan az összhang, akár kapcsolat is kialakulhat. Mégis van néha olyan eset, amikor nem épp olyan a randi partnerünk, amilyennek elképzeltük, vagy mutatta magát, ilyenkor érdemes rövidre zárni a találkozót. Mutatunk 4 lehetőséget a gyors lezáráshoz.

Egyenes beszéd


Ha kellően határozottak vagyunk, de közben figyelünk a másik érzéseire is, a legjobb út az őszinteség. Egyszerűen mondjuk meg a partnerünknek, hogy úgy érezzük, nincs meg a kémia, nem érezzük azt, hogy egy randinál több lehet kettőnk között. Valószínűleg, ha erre a következtetésre jutottunk, a másik fél is hasonlóan érez, és nyugodtan, játszmák nélkül lezárhatjuk a találkozót.


MenekülőútFilmes klisének hathat, de tényleg nagyon hasznos lehet, ha a randi előtt megbeszéljük egy barátunkkal, hogy a találkozó kezdetét követően 15-20 perccel később hívjon fel. Ha felvesszük, akkor úgy tehetünk, mintha valami baj lenne, és valamilyen indokkal elhagyjuk a helyszínt. Ha nem vesszük fel, a barátunk tudni fogja, hogy a randi jó irányba halad.


Elhidegülés


Ha félünk kiállni, és elmondani, hogy nem érezzük jól magunkat, a kínos mosolyok helyett viselkedjünk hidegen, távolságtartóan, de tisztelettel a másik iránt. Ebből valószínűleg ő is érezni fogja, hogy ti ketten nem vagytok egymás tökéletes társai.


Drasztikus lépések
Ha úgy érezzük, hogy bepánikolunk, vagy valós veszélyben érezzük magunkat, nem szégyen egyszerűen kisétálni a helyről. Ha a randi partnerünk felől kellemetlen, frusztráló jeleket kapunk, netán erőszakosan beszél, gesztikulál, vagy viselkedik, bátran álljunk fel. Minden esetben a biztonság a legfontosabb!


Sajnos néha tényleg előfordul, hogy nem a megfelelő emberre találtunk. Ebből később vicces sztorik, vagy értékes kapcsolatok, barátságok is kialakulhatnak, és tanulhatunk belőlük, hogy a következő randink esetleg jobban sikerüljön.


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom