Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

4 randitipp őszre

Bár a nappalok és az éjszakák már hűvösebbre fordultak, még korán van ahhoz, hogy teljesen begubózzunk a lakásba. Az ősznek megvan a maga sajátos bája, amit mindenképp érdemes kihasználni. Hoztunk néhány tippet, hogy lehet a legjobban kihasználni az utolsó meleg, napsütéses napokat.

Kiránduljatok!Öltözzetek fel rétegesen, csomagoljatok szendvicseket, kis édességet, vizet és forró teát, és irány a természet! A kellemesen hűvös napokon nagyon jól tud esni egy kiadós séta, jót tesz a bőrnek és a vérkeringésnek is, nem mellesleg tökéletesen kikapcsol. Élvezzétek egymás társaságát, sétáljatok, piknikezzetek, a lényeg, hogy ki tudjatok szakadni a hétköznapokból.


Üljetek be egy teára vagy kávéra!
A hűvösebb idő miatt az őszi randik közé célszerű beiktatni a közös teázást/kávézást. A forró italok nagyon jól esnek, emellett pedig a kávézók kellemes hangulatot adnak hosszú beszélgetésekhez.


Utazzatok el egy romantikus hétvégére!Ősszel már a legtöbb helyen egyre kevesebb a turista, illetve a repjegyek is olcsóbbak, mint a nyári szezonban, ezt pedig érdemes kihasználni. Ha a nyaralás után és a karácsonyi készülődés előtt belefér a keretbe, nagyon jól eshet egy hétvége egy romantikus európai városban, mint Prága, Párizs, vagy akár Velence. Egy-egy ilyen utazás nagyon inspiráló és feltöltő lehet szellemileg és a kapcsolatoknak is jó tesz egy kis közös kikapcsolódás.


Sportoljatok a szabadban!


Elképzelhető, hogy úgy indultatok a nyárnak, hogy rendszeresen fogtok mozogni és figyeltek a bikinialak megőrzésére, de valljuk be, a nyár sajnos nem erről szokott szólni. Főleg az igazán forró nyári hetekben nem is mindig tesz jót. Most viszont tökéletes a hőmérséklet a kinti sportokhoz, ami nagyszerű lehetőség a közös mozgáshoz. Legyen az akár futás, kosárlabdázás, amit akár barátokkal is csinálhattok, a lényeg, hogy együtt legyetek. A mozgás egyébként is endorfint termel, ami a boldogságért felelős, így a közös boldog élményektől igazán meg tud erősödni a kapcsolatotok.


Akármelyiket is választjátok, a lényeg, hogy mindketten teljesen ki tudjatok kapcsolni, és csak egymásra figyelni, mert így tud a kapcsolatotok igazán megerősödni.

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom