Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

3 tipp, hogy elkerüld a nyaralás alatti vitákat

párkapcsolati pszichológia

Végre betoppant a nyár, és szerelmeddel már lázasan tervezitek az első közös nyaralásotok helyszínét és időpontját? Egy kérdés azonban ott motoszkál a fejedben: még sosem töltöttetek el ennyi időt egymás társaságában, mi lesz, ha óriási perpatvar kerekedik a romantikusnak indult utazásból? Fogadjátok meg tippjeinket, és nem kell attól félnetek, hogy negatív élményekkel tértek haza!


Tengerparti randi

Tervezzetek okosan!


Már a tervezés pillanatában nyíltan beszéljetek arról, hogyan képzeltétek el a közös romantikus nyaralást. Ki hova szeretne utazni? Mikor tudtok elszabadulni a munkából? Mekkora összeget szánnátok a nyaralásra? Repülő, vonat vagy autó? Hosszú hétvége, egy hét, több hét? Luxusszálloda, egy kisebb hotel, vagy egy egyszerűbb apartman? Vitassátok meg közösen, de arra vigyázzatok, hogy ne legyen belőle konfliktus! Lehet, hogy te egy luxusnyaralást tervezel a Maldív-szigeteken, de nem kell lehurrogni szerelmedet, ha ő épp másra vágyik!


Nyaralás és ismerkedés

Kompromisszum

Te odavagy a tengerpartért, párod viszont a hegyekbe utazna? Vagy épp fordítva, párod akár egész nap elhűsölne a medence szélén egy napernyő árnyékában koktélt szürcsölgetve, de te reggeltől estig a várost rónád új kalandok és élmények után kutatva? Nem baj, ha különbözőek vagytok, de próbáljatok kompromisszumot kötni. Lehet, hogy Életed legnagyobb élményére fog rávenni!


Randi a medence parton

Vedd lejjebb az elvárásokat

Néha sajnos előfordul, hogy nem minden az elképzeléseink szerint alakul. Ha a legnagyobb összhangban, a legapróbb részletekig megterveztétek a közös álomnyaralást, még mindig előfordulhatnak buktatók, legyen szó szakadó esőről, szőrén-szálán eltűnt poggyászról vagy a képekhez kicsit sem hasonlító szállodai szobáról. Ilyenkor ne essetek kétségbe, nevessetek egy nagyot, és indulhat az újratervezés.


Utazzatok bárhova, emlékezetes és pihentető nyaralást kívánunk Nektek!


https://nilsay.hu/Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom