Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Pécsi Tudományegyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

A Pécsi Egyetem esetén is ugyanúgy szórakozhatnak a hallgatók, mintha Budapest valamelyik nagy egyetemén tanulnának. Ott a Kutatók éjszakája, ami külön kiemelkedő az egyetem esetén, minden évben rengeteg programmal várja a nézőközönséget, akár téged és a táskeresőn megismert párodat is! Ezen a rendezvényen garantáltan nem fogtok unatkozni. Persze nem ez az egyetlen esemény, ami rátok vár, szemezgessetek az egyetem honlapján, és ne félj hívni párod is, ezek nem csak a hallgatóknak szólnak!

alt text

Orfű

Orfű nem csak a fesztivál szezonban lehet számotokra érdekes, a hétköznapokban is rengeteg csodát nyújt az oda látogatók számára. Nemzetközi párkeresőn megismerd társad egyetemi szüneted alatt valami igazán király randira szeretnéd vinni? Látogassatok el Orfűre, és higgyétek el, nem fogjátok megbánni!

Tettyei romok

Érdekel titeket a történelem, és emellett szívesen kirándultok is pároddal? Ha Pécsett jársz egyetemre, akkor ezt a helyet nektek találták ki, ha izgalmas randevúra vágytok. Hátizsákot fel, és irány a rom-vadászat!

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom