Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Pécs legromantikusabb randi helyszínei

Pécsett nem nehéz randevú helyet találni, ám ha valami igazán különlegesre vágysz, vagy csak nem ismeritek még a várost, mi bemutatjuk! Garantáljuk, hogy biztosan jól sikerül ezeken a helyszíneken a randitok!

alt text

Középkori egyetem nyitott parkja: a népszerű randi helyszín

Pécs egy eldugott kis zuga, meghitt, romantikus, tökéletes hely, ha egy kellemes piknikre, esti italozgatásra vágysz pároddal. Nagyon népszerű a helyiek, de turisták körében is, így ha külföldi a párod, akit akár egy nemzetközi társkereső oldalon, akár személyesen ismertél meg, ő is épp úgy fogja élvezni a randit, mint te!

Havi-hegyi csúcs: a természet szerelmeseinek

Kirándulni vágytok pároddal, de nem tudtok a sok hely közül dönteni Pécsett? A Havi-hegyi csúcs a leggyönyörűbb kilátást nyújtja. Késő délután induljatok meg a belvárosból, egy jó ebéd után, és mire estére felértek a sétány már ki lesz világítva. És végül a város fényeinek látványa elbűvöl mindkettőtöket, kár lenne kihagyni ezt a pillanatot!

alt text

 

 

alt text

 

Csillagfényes pihenés a Tettyei-romoknál

Eleged van, hogy a belvárosban a környezetszennyezés miatt nem láthatod a kristálytiszta csillagos eget? A következő randevútokon mindenképp látogassatok el a a Tettyei romokhoz, ahol egy plédre lepihenve gyönyörködhettek a csillagfényes égboltban és végre romantikázhattok egy kicsit! Nappal is érdemes ellátogatni ide, mert rengeteg programnak ad helyet Pécs, így könnyen belefuthattok valami izgalmasba ami még emlékezetesebbé teszi a napotokat!

 

A szerelmesek lakatjai

Ha a belvárosban sétáltok szerelmeddel előre készüljetek egy lakattal, és ne kerüljétek ki a Janus Pannonius utca kovácsolt vas kerítését, melyen a szerelmesek lakatjai találhatóak. Helyezzétek fel ti is a sajátotokat, és ez lesz az örökké tartó kapcsolatotok szimbóluma, illetve randevútok legmeghittebb pillanata!

 

alt text

 

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

Orfűi csónakázás

Ha már Pécsett jártok, Orfű sincs messze, ahol jó áron tudtok pároddal csónakot bérelni. Ez is lehet akár egy tökéletes első randis helyszín, a csónakázás kinek ne okozna vicces pillanatokat? A program alatt mindent fogtok csinálni, csak unatkozni nem!

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom