Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Pázmány Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

 

Több program vár rátok az egyetemen, mint gondolnád! Ha szinte minden időd elveszi a suli, és már hogy nem úgy érzed, hogy emellett nem is tudsz pároddal igazán találkozni, akkor erre is mutatunk alternatívákat! Első példaként ott van a DunaParty nevezetű félévzáró buli, melyet a szorgalmi időszak utolsó hetében egy budapesti dunai hajón rendeznek meg. Ne felejtsük ki a gólyabált, melyre akár nemzetközi párkeresőn megismert partnered is viheted magaddal, hogy ezt a kihagyhatatlan élményt együtt éljétek át. A Pázmány Nap keretein belül vicces akadályversenyeken vehettek részt. Négy, öt fős csapatokba verődnek a hallgatók, vagy akár külsős vendégek is. Különböző állomásokon bizonyíthatjátok, hogy ti vagytok a verseny leginkább talpraesettjei! Na ugye, hogy van miből válogatni?Mivel az egyetem karai külön-külön épületekben helyezkednek el a város több pontján, így igyekeztünk mindenkire gondolni, és a te közeledben adni randi helyszín tippeket.

alt text

Hittudományi Kar: Pesti alsó rakpart

“Hány szerelmet bír még el a rakpart?” A tiéteket még biztosan! A Pesti rakpart egy olyan randi helyszín, amely sosem válik divatjamúlttá, így számotokra is tökéletes lehet egy hosszú egyetemi nap után. Kivilágított Budapest, ti ketten a csillagos ég alatt, kell ennél több?

 

Bölcsészettudományi Kar, Piliscsaba: Miklós-deák-völgyi patak

A nemzetközi társkeresőn megismert párodnak már minden szegletét bemutattad Budapestnek? De hát mi lesz az egyetemed környékével? A legközelebbi látogatásakor, nem érdemes kihagynotok Piliscsaba látványosságait sem! Kiránduljatok egy napot, és élvezzétek ki, hogy végre újra együtt lehettek, majd pihenjetek meg a patak parton, és úgy fogjátok érezni, mintha a végtelenségig boldogok lehetnétek!

alt text

 

alt text

 

Jog és Államtudományi Kar: Pollack Mihály tér

A jogi kar környékén sok fele lehet elindulni, ám, ha csak arra vágytok, hogy egy gyors randit hozzatok össze szerelmeddel, érdemes leülnötök a Pollack Mihály téren, és meginni egy kávét, megbeszélni, hogy mi is történt veletek mióta legutoljára találkoztok. Mindkettőtök lelkének jót fog tenni!

 

Információs Technológiai Kar: Corvin sétány

A megújuló Corvin negyed esti fénybe borulva kezd Budapest egyik legszebb részévé válni. A sétányon temérdek lehetőséget találtok randitok napján, kávézók, éttermek, akár a szabad ég alatt is! Minden alkalommal kipróbálhattok egy új helyet, így nem válik unalmassá a környék!

 

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom