Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Pannon Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

A legnagyobb ívű rendezvénye az egyetemnek a VEN (Veszprémi Egyetemi Napok). Ennek keretein belül négy csapat versenyzik, és a nyertes csapat vezetője, egy napra az egyetem hivatalos rektora lehet. Nem szuper elgondolás? Ilyenkor felfordul az egész város, koncertek, bulik, programok tömege vár rád és párodra, így akár az egész sorozatot egy randiként foghatjátok fel. Emellett érdemes ellátogatni a különböző ünnepekhez rendezett tematikus partykra, ahol közösen táncolhattok kedvenc zenéitekre. A Pannon Egyetem soha nem enged unatkozni titeket!

alt text

Óváros

Be szeretnéd mutatni a várost, ahová egyetemre jársz nemzetközi partnerkeresőn megismert szerelmednek? Az Óváros részt el ne felejtsétek körbe járni randitok alkalmával. Egészen lenyűgöző látványt nyújtanak a macskaköves utak mellett kígyózó épületek, és minden sarkon találtok egy helyet ahova beülhettek megpihenni egy kicsit, és beszélgetni egy jót!

Vár

A veszprémi vár tipikus első randis helyszín! Így tehát, ha épp arról folyik a diskurzus a társkeresőn, hogy merre is menjetek, akkor segítünk, a várral nem tudtok hibázni! A kilátás csodás, a széléről rálátni az egész városra, nem kizárt, hogy ennek hatására akár el is csattan az a bizonyos első csók!

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom