Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Mikor vagyok látható a rendszerben?

Néhány adat kitöltése kötelező ahhoz, hogy Aktív lehessen profilod, így megjelenjen a hirdetési listában. Ezek a Becenév, Keresztnév, Vezetéknév, Születési idő, Ország, Város, Magasság. Kitöltésük után a Mentés és aktiválás gombra kattintva a profil láthatóvá válik mások számára.

Mennyibe kerül a regisztráció?

A regisztráció ingyenes az oldalon. Bizonyos funkciók használata (pl.: kapcsolatfelvétel stb.) azonban tagsághoz kötött . 1 hetes tagságot ingyenesen biztosítunk, ha Facebook-on megosztod a Nilsay oldalt (10 kredit).

Miért nem tudok bejelentkezni az oldalra?

Ha megkezdted a regisztrációt oldalunkra, és megkaptad az email-ünk a fiók aktiválásáról, akkor NE felejtsd el újra megnyomni a " Fiók aktiválása" gombot, enélkül sajnos nem fogsz tudni bejelentkezni oldalunkra.

Facebook profillal regisztráltam, miért nem tudok belépni másképp?

Ha facebookoddal regisztráltál, a profilod lesz az összekötő kapocs az oldalunkkal. Mivel külön nem adtál meg jelszót, így közvetlen a facebook profiloddal tudsz továbbra is belépni. Email címed megadása, csak a hírlevelek miatt lehet fontos számodra.

Hogyan léphetek kapcsolatba más felhasználókkal?

Más felhasználók adatlapján lehetőség van kapcsolatba lépni az adott személlyel. A Szimpátia küldése gombra kattintva, jelezhető szimpátiánk mások felé. Küldhetünk virágot különböző méretben és színben, melyet futár kézbesít, vagy használható az élő üzenet küldés funkció, ahol valós időben lehet csevegni.

Milyen előnyökkel jár az aktív tagság?

Aktív tagság szükséges a másokkal való kapcsolatba lépéshez, illetve különböző szolgáltatások vehetőek így igénybe ezzel is növelve a társkeresés hatékonyságát.

Hogyan tölthetek fel képet az adatlapomra?

Kép feltöltésre a Profil oldalon (jobb felső sarok belépés után) A „Saját adatok” almenüben lehetséges az Új kép feltöltése gombra kattintva. Maximum 10 db egyenként 10MB nagyságú jpg, jpeg vagy png kiterjesztésű kép tölthető fel. A fotók sorrendje drag and drop, azaz "fogd és vidd" módszerrel módosítható. A kép fölé húzva az egeret megjelenik egy ceruza ikon erre kattintva megnyílik a képszerkesztő, ezután a kép méretezhető, illetve forgatható a felül elhelyezett nyilakkal.

Milyen fizetési módokra van lehetőség?

Bármely elektronikus vásárlásra alkalmas bankkártyával, illetve PayPal használatával lehetséges.

Milyen személyes adatok kitöltése szükséges vásárláshoz?

A személyes adatok kitöltése minden esetben kötelező az elektronikus számla kiállításához. Amennyiben magánszemélyként vásárol az adószám kitöltése nem kötelező.

Hol tudok tagságot vásárolni és mennyibe kerül?

Különböző kredit csomagok vásárlására van lehetőség. Ezen a linken érhetőek el: LINK

Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam?

A főoldalon a Bejelentkezés majd az Elfelejtettem a jelszót gombra kattintva már csak az oldalon használt e-mail címünket kell megadni így kiküldésre kerül egy üzenet az új jelszó megadásához irányító linkkel.

Hogyan hitelesíthetem a profilomat?

A hitelesítéshez, a Nilsay szót egy papírra írva, olyan képet kell készíteni magadról, amin látszik a felirat, vagy személyi igazolványod fotójával is hitelesítheted a profilt.

Hogyan működik az Partner ajánló és az Ideális társ?

Egyszerűen! A saját adatlapon, az úgynevezett profilon megadott keresési kritériumok alapján automatikusan kilistázza az ennek megfelelő partnereket. Partner ajánló esetén kizárólag olyan felhasználók profilját láthatóak, akik matematikai számítások alapján 60%-nál nagyobb egyezést mutatnak a profilunk alapján. Ideális társ esetében pedig a listában szereplő felhasználók 100%-ban megegyeznek az ideális társ általunk megadott jellemzőivel.

Természetesen emellett bármikor szabadon kereshetünk a Részletes Keresés segítségéve, újabb és újabb kritériumok szerint, vagy módosíthatóak a keresési szempontok az adatlapon.

Ha már nem aktuális a hirdetésem, hogyan tudom törölni a profilomat?

A Profil oldalon (jobb felső sarok belépés után) A „Saját adatok” almenüben a lap alján lévő "Törlöm magam a rendszerből" funkcióval lehetséges megszüntetni.

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom