Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Félelmek és tévhitek az online társkeresésben

Rohanó világunkban kevés idő jut az igazán fontos dolgokra. Legtöbbünk 8-10-12 órát tölt a munkahelyén, a fennmaradó időben pedig egyéb ügyeinket intézzük, házimunkát végzünk, kötelességeinket teljesítjük. Társas kapcsolataink háttérbe szorultak, gépekkel barikádozzuk körbe magunkat, azt tettetve, hogy teljes és boldog életet élünk. De hiába próbáljuk becsapni magunkat, nem veszett ki belőlünk a vágy a szerelemre, szeretetre, párkapcsolatra.


Ha már meguntad, hogy a munkából hazaérve a Tv előtt egyedül kell elfogyasztanod a kihűlt vacsorádat, egyedül kell álomra hajtanod a fejed, ha már unod, hogy ölbe tett kézzel várod az Igazit, de csak nem akar eljönni, az évek pedig csak telnek…

 

Ma már az online társkereső oldalakat övező negatív nézet változóban van.  

Franciaországban például az emberek nyíltan vállalják, hogy online keresik a párjukat, titkolózástól és pirulástól mentes, gyakori beszédtéma ez számukra. Számos sikertörténet, párkapcsolat, házasság indult már egy társkereső oldalon történő üzenetváltással. Ennek ellenére sokan még mindig tartanak a párkeresés e formájától.

 

Melyek a leggyakoribb félelmek

 

  • Kamu profil. Talán az egyik legnagyobb félelem, hogy nem tudható biztosra, ki ül a monitor másik oldalán. Az emberek zöme attól retteg, hogy a levelek alapján kedvesnek és szimpatikusnak tűnő személyről a találkozó során kiderül: sem a külső, sem a belső, sem a kor, sőt, talán a nem sem passzol.
  • Hamis kép. Még ha az adott profil mögött valós személy is lapul, mi történik, ha a fényképen Adonisznak/Istennőnek tűnő egyén kinézete valójában köszönőviszonyban sincs a valósággal?
  • Hazugság. Tegyük fel, hogy valós a profil, és a találkozón megjelent illető is hasonlít a fotókra. Ennek ellenére sokan félnek attól, hogy a chatelések alkalmával a másik valótlan információt ad meg magáról annak érdekében, hogy pozitív benyomást keltsen, és lenyűgözze beszélgetőtársát.
  • Előítéletek. Túl vagytok az első interjún, és egy szimpatikus emberrel hozott össze a sors, ám ekkor is sokan azon görcsölnek: Mi lesz, ha valaki megkérdezi, hogy ismerkedtünk meg? Mit fog szólni, ha azt mondom, online randioldalon keresztül találkoztunk?

 

 

Miért érdemes mégis belevágni?

 

  • Kényelmes. Munka után otthon sokkal kényelmesebb keresni a Párod, mint kiöltözni, autóba pattanni és a közeli bárban órákat várni arra, hogy felbukkanjon egy vonzó hölgy vagy úriember.
  • Gyors. A legtöbb társkereső oldalon nem, kor, sőt, akár érdeklődés alapján is szűrheted a potenciális jelölteket, majd azonnal üzenetet küldhetsz nekik, így számos felesleges kört spórolsz meg.
  • Nagyobb esély a szerelemre.  A személyes ismerkedés egyre kevésbé jellemző napjainkban. Mikor volt utoljára olyan, hogy csak úgy szóba elegyedtél egy rokonszenves egyénnel? Online viszont akár mindennap megismerkedhetsz valakivel, ezzel pedig növeled az esélyeidet, hogy rád találjon a szerelem.
  • Nincsenek térbeli akadályok. Ki mondta, hogy az lesz az Igazi, aki a szomszéd utcában lakik? Lehet, hogy a jövőbeli Párod másik országban tartózkodik- még… A Nilsay társkeresőjén nem számítanak a határok, ha az igaziról van szó.
  • Tapasztalatszerzés.  Még ha nem is mosolyog Rád azonnal a szerencse, a beszélgetések és találkozások alkalmával értékes tapasztalatokra tehetsz szert, melyek később, az Igazival történő találkozás során hasznosak lehetnek

 

 

Miért próbáld ki a Nilsay-t?

A Nilsay társkereső oldal azért jött létre, hogy rohanó világunkban könnyebbé tegye az ismerkedést. Gyors és egyszerű regisztrálást követően bátran keresheted a szerelmet, hiszen társkereső oldalunkon igyekszünk kiszűrni a kamuprofilokat, így csak ellenőrzött felhasználókkal tudsz kapcsolatot teremteni. Számos hasznos és izgalmas funkciónkkal pedig még hatékonyabbá tesszük a társkeresést. Hogy még több időt spóroljunk meg Neked, létrehoztuk applikációnkat, így tényleg bárhol és bármikor keresheted a párod!

 

Vedd kézbe az irányítást, regisztrálj ingyen, és lépj be az online társkeresők világába!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom