Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Óbudai Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

 

Ha óbudaisok vagytok, vagy a párotok az, garantáltan nem fogtok a tanév közben unatkozni! A legfőbb eseménynek számító gólyabál minden évben megrendezésre kerül, ahol lehetőségetek nyílik pároddal keringőzni, majd bulizni egy hatalmasat! Van még Felező bál, Halloween buli, ahova szinte kötelező beöltöznötök, akár választhattok, valami páros karaktert is, így meg lesz az összhang minden téren az estére! A Kutatók éjszakáján, elmélyedhettek a titeket érdeklő tudományi ág rejtelmeiben, és izgalmas programok várnak az odalátogatókra, a rövidfilm nézéstől, a kísérletekig mazsolázhattok mindenből! A kari napok külön élménynek számítanak, párod is bátran hívhatod, bemutathatod egyetemed, ügyességi versenyeken vehettek részt, miközben jókat nevettek együtt, majd becsatlakozhattok az esti kocsmatúra versenyhez. Minden korosztály megtalálhatja a saját programját!

alt text

Alba Regia Műszaki Kar, Székesfehérvár: Halesz park

A vidéki egyetemek varázsa, hogy mindenki ismer mindenkit, és a környéket is, úgyhogy ha randidat egyetemed városába kell szervezned nincs nehéz dolgoz. Ám, ha párod egy nemzetközi társkeresőn ismerted, biztosan jobban izgulsz és a tökéletes helyre akarod őt vinni. Ajánljuk figyelmedbe a Halesz parkot, ha ismered, ha még nem, biztosíthatunk, hogy imádni fogja szerelmed, és te is egyaránt, randitok pedig szuper jó lesz!

Keleti Károly Gazdasági-, Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki-, Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar: II. János Pál Pápa téri park

Ha csak egy lyukas órád van arra, hogy aznap találkozzatok szerelmeddel, akkor nem kell messze mennetek egy kellemes randihoz. A II. János Pál Pápa téren található park füves területén lepihenhettek, és piknikezhettek egy jót, és azt a kis időt végre kizárólag egymásra tudjátok szánni!

alt text

 

alt text

 

Neumann János Informatikai-, Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar: Mátyás hegy

Párkeresőn megismert partnered ellátogat hozzád Budapestre, az egyetemnél álltok, és te pedig billegsz egyik lábadról a másikra, hogy mégis hova vihetnéd randira, hogy eközben be is mutasd neki a várost? Kiránduljatok egy jót a Mátyás hegyre ahonnan ráláttok együtt Budapestre, így még ha madártávlatból is, de megpillanthatja városod. Érdemes megvárnotok a naplementét, csodálatos élményben lesz részetek!

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom