Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Nyíregyházi Egyetem környéki legjobb randi helyszínek

Szeretnétek érdekes kísérleteket látni, különféle tudományos előadásokat hallgatni, megtekinteni jó néhány különlegességet? Nem is sejtitek milyen izgalmas randit szervezhettek le a Nyíregyházi Egyetem Kutatók éjszakájának keretein belül! Jó eséllyel találtok magatoknak idegennyelvű programot is, ha párod esetleg egy nemzetközi partnerkeresőn ismereted meg, így ez sem akadály! Aztán pedig ott a gólyabál, ahová semmiképp ne felejtsd el magaddal vinni szerelmed, és bulizzátok végig az egész éjszakát, felejthetetlen emléket alkotva egyetemi éveid alatt!

alt text

Tuzson János botanikus kert

Hív a természet! A friss levegő fél egészség, - mondják sokan - így hát nem árt, ha randitokat kültéri helyszínre szervezitek. Erre pedig tökéletes lehetőséget nyújt a Tuzson János botanikus kert, ahol kettesben elbújhattok a világ zaja elől. Na, és nem mellesleg a vizsgák és zárthelyik gondolata elől is!

Fő tér

Az első randit a legnehezebb talán megszervezni, főleg, ha még nem ismeritek egymást személyesen, és vakon tapogatóztok a sötétben egymással kapcsolatban. A társkeresőn való ismerkedés sok előnye mellett, ez egy mini hátrány, ám könnyen orvosolható! A Nyíregyházi Fő téren beülhettek kávézni, vacsorázni, körülnézhettek a belvárosban, programban nincs hiány! Jó szívvel ajánljuk randitok helyszínéül.

 

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom