Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Nyíregyháza legromantikusabb randi helyszínei

 

Külföldi párod, akivel egy nemzetközi társkereső oldalon ismerkedtél meg, ellátogat hozzád, és nem tudod hova lenne érdemes elvinned egy csodálatos randevúra Nyíregyházán? Mi segítünk és bemutatjuk a lehetséges helyszíneket!

alt text

Bujtosi Városliget, ha egy kellemes délutánra vágytok

A Városliget a Bujtosi tó közelében található, igazi kellemes randevú helyszín, ha izgalomra és pihenésre is vágytok egyszerre. Mára már teljes liget komplexummá nőtte ki magát, egyre több program lehetőséget rejt magában, így biztosan nem fogtok unatkozni! De ha csak kikapcsolódni vágytok is tökéletes hely számotokra, összebújni egy pléden a fa tövében egy kellemes tavaszi délutánon.

Tuzson János Botanikus Kert: tipikus első randis helyszín

A Sóstói-erdőben kialakított botanikus kertet nektek találták ki, ha a párkereső oldalon már kiderítetted a partneredről, hogy odavan a természetért. Így biztos nem alakul ki kínos csend, és meg lesz őrülve, hogy ennyire odafigyeltél rá. Lehet, hogy a végén még az a bizonyos első csók is elcsattan!

 

alt text

 

 

alt text

 

Megunhatatlan séta a belvárosban

Egy kiadós városnéző túra soha nem megy ki a divatból, főleg akkor nem, ha szerelmeddel vágsz neki. Érdemes ellátogatnotok a Hősök terére, ahol szerelmetek zálogaként közös lakatotokat akaszthatjátok fel egy ketrecre, azt a pillanatot örökké őrizni fogjátok!

Benczúr tér a szerelmeseknek

Vénusz, a szerelem és a szépség római istennőjének szobra a Benczúr téren kapott helyet, azt a pillanatot testesíti meg, amikor a szerelem istennője kilép a tenger sós vizéből. Ha történelmet és a romantikát szeretnétek egyszerre megélni, mindenféleképpen vessetek egy pillantást a szoborra, a régi római hiedelmek szerint Vénusz közelsége termékenyebbé teszi a hölgyeket, úgyhogy azért csak óvatosan!

 

alt text

 

 

 

 

 

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom