Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Nemzeti Közszolgálati Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

 

Az NKE négy karáról tizenkét elsőéves pár vállalkozik minden évben arra, hogy a gólyabál fénypontjának számító keringővel kápráztassa el a közönséget. Akár részt vesztek rajta pároddal, mint táncos, akár csak megtekintitek, biztosan felejthetetlen élményben lesz részetek randitokon. És hát mégiscsak egy fontos esemény ez a nap egy egyetemista életében, nem? Sok más érdekes program vár titeket az NKE-n, érdemes nyitott szemmel járni!

Mivel az egyetem karai külön-külön épületekben helyezkednek el a város több pontján, így igyekeztünk mindenkire gondolni, és a te közeledben adni randi helyszín tippeket.

alt text

Víztudományi Kar: Baja, Sugovica part

Annyian vágyunk el a nagyváros forgatagából sokszor vidékre! Neked ez megadatik, ha az NKE Víztudományi Kar hallgatója vagy. Hívd el magadhoz a nemzetközi társkeresőn megismert partnered, és élvezzétek együtt a csendet a Sugovica partján, hidd el, ennél csak téged fog jobban értékelni!

Rendészettudományi-, Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar-, Államtudmányi és Közigazgatási Kar-, Hadtudományi és Honvédtisztképzői Kar: Boráros téri padok, Duna part

A Boráros tér és a Fővám tér közötti rakpart szakaszon kialakított padok tökéletes helyet biztosítanak egy randihoz. Már régóta szervezgetitek a találkát társkeresőn megismert kiszemelteddel, de nem tudjátok óráitokat összeegyeztetni? Ne legyél rest suli után megszervezni az első találkát, hisz nem tudhatod mit hagynál ki! A kilátás gyönyörű a Dunára, a kivilágított Gellérthegyre, az, hogy a randi milyen lesz, már csak rajtatok múlik!

 

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom