Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Nagykanizsa legromantikusabb randi helyszínei

 

Nem hittél benne, hogy létezik távkapcsolat? Aztán megismerkedtél egy nemzetközi partnerkeresőn életed szerelmével, és eljött az idő, hogy meglátogassa városod? Segítünk kiválasztani a tökéletes helyet, hogy ezen már ne kelljen aggódnod!

alt text

Fő tér, a mindig örök találka helyszín

Lényegében minden évszakban érdemes Nagykanizsa Fő terét meglátogatni, de leginkább a téli időszakban, advent alkalmával éri meg randevútokat ide szervezni. Forrócsoki, forralt bor, kivilágított városrész, és ti ketten együtt. Legyen ez a párkeresős ismerkedésetek első, vagy sokadik randija, biztosan romantikus élményben lesz részetek!

Kőszikla szurdok extrém randihoz

Ha elég vakmerők vagytok, és vágytok a kalandra, akkor ajánlunk egy extrém randi helyszínt nektek! A Kőszikla szurdok nagyszerű túra helyszín, és alkalmat ad egy izgalmas és felejthetetlen programra kettőtöknek! Nevetés, esés-kelés, mókás pillanatok. Na, eléggé meggyőztünk, hogy belevágjatok szerelmeddel?

alt text

 

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

 

Sétakert, mert magáért beszél

Az elnevezés nem véletlen, a kert kiadós sétákra lett kialakítva! Partnered és te biztosan vágytok egy kis kikapcsolódásra, elmenekülni a szürke hétköznapokból, és tartalmas beszélgetéseket folytatva közös pillanatokat megélni. Induljatok el kirándulni a Sétakertben, és csak élvezzétek egymás társaságát a randevú alatt!

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom