Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Miskolci Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

 

A Miskolci Egyetem lehetőségei közé tartozik a hallgatói színházbérlet, melyet természetesen nem csak a hallgatók válthatnak ki. Így itt a tökéletes lehetőség arra, hogy pároddal egy egész randisorozatot indítsatok el együtt, ha közös érdeklődési körötökbe tartozik a színház. Ezenkívül bárki számára nyitott előadások várnak titeket, ahol bemutathatod partnerednek egyetemed. Fontos megemlíteni az egyetemi sportnapokat, ahol szerelmed is bevonva élvezhetitek a közösségi életet, akár randiként is felfogva a közösen eltöltött tartalmas időt

alt text

Majális park

Kiadós kirándulásra vágysz? Ne hezitálj, írj rá a társkeresős kiszemeltedre, csapj bele a lecsóba és hívd el magaddal! Ha te is ugyanúgy érdekled őt mint, téged ő akkor biztosan igent mondd és végre megtörténhet az első várva várt találkozás!

Lillafüred

Nemzetközi párkeresőn megismert szerelmed hosszúhétvégére érkezik hozzád a vizsgaidőszakban? Nem kell messzire mennetek Miskolctól ahhoz, hogy eljussatok Lillafüredre, és ezt a helyet mindenképp látnia kell! Nemes egyszerűséggel gyönyörű helyszín, egy randihoz. Egy biztos: azt a hétvégét sosem felejtitek el!

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom