Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Miskolc legromantikusabb randi helyszínei

 

Nemzetközi társkeresőn ismerkedtetek meg pároddal, de nem igazán tudod mit is lenne érdemes megmutatni neki Miskolcon? Vagy épp miskolciak vagytok, de kifogytatok az ötletekből? Nincs ok az aggodalomra, mi bemutatjuk a város legjobb randi helyeit!

alt text

Lillafüredi függőkert: maga a varázslat

Miskolctól nem messze található Lillafüred, és ha nem jártatok ott még szerelmeddel, akkor gyorsan pakoljatok, mert felejthetetlen élményben lesz részetek! Minimum egy hétvégét szánjatok rá, mert rengeteg izgalmas programra és elképesztően romantikus helyekre találhattok. A természet lágy ölén úgy egymásra hangolódhattok, hogy el is felejtitek az összes problémátokat. Ugye milyen jól hangzik?

Majális park, ha pihenésre vágytok

Jöhet gyerek, felnőtt, kutya, macska, ha nagy a család és úgy érzed emiatt nem tudsz tartalmas időt együtt tölteni pároddal, a Majális parkban végre megtehetitek. Míg szerelmeddel élvezitek a nyugalmat, hogy végre randevúztok, játszóterek, focipályák biztosítanak lehetőséget szórakozásra a család többi tagjának. Az estéhez közeledve pedig jöhet egy közös szalonna sütögetés!

alt text

 

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

 

Ellazulni vágysz Miskolcon? Gyógyfürdőzz!

Miskolc városában több remek gyógyfürdőt találhattok, így lehetőségetek nyílik kipihenni az egész éves fáradalmakat, egy randevú keretein belül. Hidd el, ha egy jó gyógyfürdőzésre gondolsz a pároddal, gyorsabban elrepül a hét, és végre kettesben lehettek!

 

Belváros: egy könnyed séta, tipikus első randi

Ha társkeresőn ismerkedtetek meg, és izgulsz mit is fogtok csinálni, miről fogtok beszélgetni, egy könnyed séta biztosan segít abban, hogy feloldódjatok egymás közelében. Így eközben megtudhatod, hogy randipartnered, milyen ételt-italt kedvel, és olyan helyre viheted a randi végén, amire azt fogja mondani: “Olyan mintha már ezer éve ismernél!”.

alt text

 

 

 

 

 

 

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom