Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Magyar Táncművészeti Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

 

Az Ifj. Nagy Zoltán Színházterem a központja az egyetemi előadásoknak, ahol a diákok, vendégművészek bemutatják tehetségüket. A tánc a szabadságról szól, és ha pároddal mindketten szabad lelélekkel születtetek, lehetetlen, hogy ne kapcsoljon ki egy príma előadás mindkettőtöket! Ha te magad jársz az egyetemre, és a te előadásodról van szó, nem rossz ötlet a társkeresőn megismert partnered meghívni randitok előtt, hogy megleshesse mi is a te szenvedélyed

Mivel az egyetem karai külön-külön épületekben helyezkednek el a város több pontján, így igyekeztünk mindenkire gondolni, és a te közeledben adni randi helyszín tippeket.

alt text

Táncművészképző: Deák tér

A külföldieknek néha maga a Deák tér jelenti egész Budapest. Nem véletlen, hisz, ha egyszer megízleled a hangulatát, az esti nyüzsgés izét, te is vissza és vissza vágysz! Ha nemzetközi partnerkeresőn ismerkedtetek meg pároddal, ez az az a randihelyszín, ahova muszáj programot szerveznetek! Ha te tudod már milyen is a Deák tér életérzés, azt is tudni fogod előre, hogy szerelmed imádni fogja, és nem csak a helyért, de érted is még jobban oda lesz!

Koreográfus- és Táncpedagógus-képző Intézet: Vajdahunyad vára

Szerettek pároddal fotózni, vagy valamelyikőtök pózolni a kamerának? Kössétek össze egy kellemes randevúval a Vajdahunyad vára környékén. Nagyon szép kompozíciókba futhattok bele, ahol tökéletes képeket készíthettek. Emellett temérdek pihenőhely áll rendelkezésetekre a Városliget gyepén, ahol közösen megpihenhettek, és élvezhetitek egymás társaságát!

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom