Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Kecskemét legromantikusabb randi helyszínei

 

Partnereddel Kecskemétre szeretnétek egy kellemes randevút szervezni, de nem tudtok választani a programok és helyszínek közül? Ne aggódj, adunk pár tippet, hogy hova is érdemes mennetek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat!

alt text

Arborétum, ha hív a természet

A kirándulni vágyó pároknak tökéletes randihelyszín! Rengeteg érdekes, és izgalmas programba futhattok bele, miközben a természet lágy ölén kettesben andalogtok. Ha társkeresőn ismerkedtetek meg, de félsz, hogy beleestek a kínos csend csapdájába, erre nincs okod, hiszen az arborétum csodái mindig fel-fel dobnak egy új témát!

Cifrapalota, de nem zöld az ablaka

Még ha nem is számít igazán randevú helyszínnek, de egy igazi műremek, és, ha szerelmed egy nemzetközi partnerkeresőn ismerted meg, érdemes ezen keresztül bemutatni neki a magyar építészeti stílusokat. És, hogy mégis igazi randevú kerekedjen belőle, induljatok el a kecskeméti Főtér felé, hogy megleshessétek a Városházát, este kivilágítva bámulatos élményt nyújt, meghitt időt tölthettek együtt ott!

alt text

 

alt text

 

Ideális első randi helyszín: Vadaskert

Ki ne szeretné az állatokat? Vidd el párod egy igazán kalandos, mókás randevúra, ha teheted!  A kecskeméti Vadaskert, bájos apró állatkert, ahol mindenféle cukiságokkal találkozhattok, és egy nagyon izgalmas és tartalmas napot tölthettek el kettesben. Ha megfáradtok, bármikor lepihenhettek egy padra, és indulhat a véget nem érő beszélgetés!

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom