Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Károli Gáspár Református Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

 

A Károlin talán az egyik legérdekesebb program, a tréning hetek. Ezek a hallgatóknak igaz, hogy kötelezőek, de ezért cserébe érdekes előadásokat is kapnak, és külsőst is bátran vihetnek magukkal. Az előadások angol nyelven is folynak így nem akadály, ha párod egy nemzetközi partnerkeresőn ismerted meg, és nem érti a nyelvünket, még így is tudtok közösen művelődni egy randi keretein belül. Nem elhanyagolható a gólyabál, a kari bulik, könnyen fogtok magatoknak programot találni!

alt text

Állam és Jogtudományi Kar: Clarisse park

Újpesten nem igazán találkozni zöldövezettel, ám ha randidat mindenképp a szabad ég alá akarod szervezni, akkor figyelmedbe ajánljuk az egyetem körzetében lévő Clarisse parkot, ahol egy romantikus délután tölthettek el kedveseddel!

Bölcsészettudományi Kar, Hittudományi Kar: Szabó Ervin tér

Könyvtár, kávézók, káprázatos kivilágítás esténként: tökéletes randi helyszín! Mindenki fél az első találkozástól, és arra gondol: “Ugye olyan lesz, mint amilyennek a társkeresőn elképzeltem?”, ez pedig természetes. De, ha ott jól megértettétek egymást, élőben sem lesz másképp, és a környék pedig megfelelő helyszínt biztosít randevútokhoz, és garantálja, hogy felejthetetlen élményben legyen részetek!

 

alt text

 

alt text

 

Tanítóképző Főiskolai Kar, Nagykőrös: Csónakázó-tó

Nagykőrös, és az idill! Nem feltétlen jártál azzal rosszul, hogy karod a nyugalom szigetén helyezkedik el a nyüzsgő belvárostól messze, de elég közel, hogy bármikor beutazhass. Az egész környék csodálatos, és, ha megmutatod párodnak, egészen biztos, hogy mesés randitok lesz egy elbűvölő helyen!

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom