Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Kaposvári Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

 

Miért ne lenne jó ötlet randid egy egyetemi rendezvénnyel összekapcsolni? Nem csak egyetemed mutathatod be társkeresőn megismert párodnak, hanem együtt is szórakozhattok, és bekapcsolódhat a baráti körödbe. A Kaposvári Egyetemi Napok (KEN) pontosan jó alkalom arra, hogy kikapcsolódhassatok, a programok közé tartozik: ping-pong verseny, vetélKENdő, számháború, buborék foci, rodeó bika, főzőverseny. Kell ennél több?

alt text

Deseda-tó

Még nem ismered az illetőt személyesen, akivel leszervezted a találkát? Tudakold meg tőle a társkeresőn, hogy mennyire kedveli a természetet. És ha a válasz az, hogy: “Nagyon!”, akkor a Deseda-tó partja, környéke, tökéletes a randi helyszínéül!

Csillagpark

Felejthetetlen élményre vágysz szerelmeddel? Akkor a Csillagparkot semmiképp ne hagyjátok le a randi bakancslistátokról. Legyél egyetemista, felnőtt, házas, legyetek a kapcsolatotok, egy biztos: különleges élményben lesz részetek! Olyan tisztán láthatjátok az eget, mint még soha. És a csillagok fényei alatt megpecsételhetitek kapcsolatotokat egy csókkal, a romantikus éjszakán.

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom