Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Kaposvár legromantikusabb randi helyszínei

 

Kaposvár is tartogat izgalmat a szerelmesek számára, és mi ajánlunk néhány helyszínt, ahol még jobban belegabalyodhattok egymásba. Ha eddig nem volt kedved randevúra menni, mire végére érsz ajánlónknak, hidd el, hogy lesz!

alt text

Desedai gát, a klasszikus naplementés hely

Szerelmedet egy nemzetközi partnerkeresőn ismerted meg, és van még egy utolsó szabad napotok mielőtt visszautazik? A Desegai gát a ti helyetek, ha meghitten és nyugalomban szeretnétek kettesben tölteni a napot. Két dologban biztosak lehettek: innen a legszebb a naplemente, és sosem felejtitek el azokat a pillanatokat!

Felejthetetlen randi a Zselici Csillagparkban

Mindenkit bizonyára izgat a minket körülvevő Univerzum megismerése. Pároddal, ha a Zselicei Csillagparkba szervezitek randevútokat, egészen biztosan felejthetetlen élményben lesz részetek! A mesterséges fények hiánya, az alacsony szintű fényszennyezés miatt a csillagos égbolt olyan részleteit is láthatjátok szabad szemmel, amelyeket máshonnan lehetetlen megfigyelni. Mind ezt közösen megélni, ugye csodálatosan hangzik?

alt text

 

 

alt text

 

Rippl-Rónai tér egy kéz a kézben randevúhoz

Összeismerkedtetek egy társkeresőn, és az sors is úgy akarta, hogy mindketten egy városban lakjatok? Hiába ismeritek Kaposvárt, egy kiadós városnézős séta sosem árt. Főleg mert valószínűleg mindkettőtöket köt emlék az épületekhez, terekhez, és rögtön kezdődhet is a sztorizgatás! A végső cél legyen a Rippl-Rónai tér, ahol romantikus hangulatban zárhatjátok a randevútok!

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom