Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Győr legromantikusabb randi helyszínei

 

Nem ismered ki magad eléggé Győrben, de egy fontos találkát szeretnél leszervezni kiszemelteddel? Mi segítünk neked megtalálni a tökéletes randevú helyszínét, legyen szó első találkozásról a társkeresős beszélgetések után, vagy a sokadik randitokról, bőven van miből szemezgetni!

alt text

Romantikus séta az Óvárosban

A sétáló utcán úton-útfélen érdekességekbe botolhattok, barokk építésű házak, és ennek megfelelő atmoszféra övezi körül a helyet. Ott a Széchényi tér is, ahova különösen adventi időszakban érdemes ellátogatni kedveseddel, meginni egy jó kis forralt bort, majd gyönyörködni a kivilágított térben! Ha ez a első személyes találkozásotok a tárkeresős ismerkedés után, akkor igazán emlékezetessé tehetitek az Óvárosban.

Püspökerdő, ha közös szenvedélyetek a sport

Gondoltál már arra, hogyha pároddal mindketten szerettek futni, akár randiként is felfoghatjátok a közös sportot? Nincs is annál jobb, ha egyezik a hobbitok, ez még közelebb hoz titeket egymáshoz, és így több időt tölthettek együtt, mint ha külön-külön élnétek szenvedélyeteknek. Ha szabad a napotok az erdő igazán családbarát, így kihasználhatjátok az egyéb lehetőségeket is, mint pl. a tűzrakó helyek, a gyerekek számára csúszdák, hinták. Így minden egy helyen szuper, nem?

alt text

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

Radó sziget, a kihagyhatatlan randevú helyszín

A Rába torkolatánál fekszik a sziget, itt találhatóak Győr legszebb parkjai, szórakozó-, pihenő-, és történelmi emlékhelyei. Egy igazi szerelmi búvóhely, telis-tele izgalommal, és varázslatos zugokkal. Úgyhogy, ha igazán romantikus randevúra vágysz szerelmeddel, ez az a hely, amit semmiképp ne hagyj ki!

Püspökvár-Toronykilátó a város fényeiért rajongóknak

A kilátóból kitekintve egyedülálló panoráma tárul elétek. Innen rálátni az egész városra, így még ha nem is volt időtök mindent megnézni, legalább madártávlatból rápillanthattok, és ilyen formában be is tudod mutatni a várost párodnak, ha nem helyi, vagy esetleg egy nemzetközi társkeresőn futottál bele. Igazán hangulatos helyszín egy randevú lezárásához!

 

alt text

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

Szivárvány híd, romantikus gyönyörködés

Győr újdonsága, úgyhogy ha helyi vagy se biztos, hogy találkoztál vele, így a randevú során, este ne hagyjátok ki a kivilágított Jedlik-hidat! Színváltós díszkivilágítása tuti elvarázsol mindkettőtöket, és el-el csattanhat egy-egy romantikus csók is ezt figyelve!

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom