Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Érd legromantikusabb randi helyszínei

 

Nem lehetetlen Érden randevú helyszínt találni! Be is mutatjuk, mely helyszíneket lehet érdekes leginkább meglátogatnod pároddal, amellett, hogy a városban is érdemes egy kiadós sétát tennetek!

alt text

Beliczay sziget és az idill

Vízparton mindig kellemes kikapcsolódni, és ha találkozótokat ide szervezitek, nyugodtan kettesben tölthetitek végre az egész napot a természetben. A hely atmoszférája önmagában nyugtató hatással bír az emberre, így ha fárasztó heteken vagytok túl partnereddel, ne hagyjátok ki!

Magaspart, ha vonz a csodás kilátás

A mozgás sosem árt, sőt! Így ha Érden jártok, csomagoljatok elemózsiát partnereddel, és induljatok neki a túrának. A legszebb kilátást a Magaspart szélén állva találhatjátok meg. Teljesen jó egy első randinak a társkeresős beszélgetések után, hisz biztos, hogy örök élmény marad, és talán még az első csók is elcsattan a lemenő nap fénye alatt!

 

alt text

 

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

Kutyavár: piknik randi

A Kutyavár lényegében egy várrom, ahová kellemes időben a helyiek sokat járnak fürdőzni a napfényben. Így ezt a programot arra az időszakra ajánljuk, mikor beköszönt a jó idő. Pakoljatok meg egy kosarat mindenféle finomsággal, tegyétek el táskátokba a kedvenc plédeteket, és ebédeljetek a szabadban, a friss levegőn. Végre csak egymásra kell figyelnetek szerelmeddel, és nem kell mással foglalkozni. Nem hangzik rosszul, ugye?

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom