Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

ELTE környéki legjobb randi helyszínek és programok

 

Az ELTE kari programjai nem hagynak lehetőséget az unatkozásra! Folytonos előadások, rendezvények, melyekre bármikor elviheted nemzetközi társkeresőn megismert partnered, hisz angol nyelven is folynak ezek a rendezvények.

Emellett ott vannak a bulik, amiket kár lenne kihagyni! A felezőbál néha bál jelleget ölt, néha nem, ez mindig az adott év szervezőitől függ, de egy biztos: maradandó élményt nyújt számotokra. Ott a kihagyhatatlan gólyabál, ahová ne felejtsd el magaddal vinni szerelmed. A számos rendkívül látványos és élvezetes táncos és zenés produkció kiváló hangulatot teremt, és biztosan jól érzitek majd együtt magatokat!

Mivel az egyetem karai külön-külön épületekben helyezkednek el a város több pontján, így igyekeztünk mindenkire gondolni, és a te közeledben adni randi helyszín tippeket.

alt text

Természettudományi-, Társadalomtudományi-, Informatikai Kar: Budai rakpart

Mi lehet annál elbűvölőbb, mint a kivilágított Budapestet bámulni randitok közepette? Ha későn végeztek, de még kedvetek támad kicsit kimozdulni, sétáljatok le a rakparthoz, és csak élvezzétek egymás társaságát szerelmeddel, meghitt pillanatokban lesz részetek!

Tanító- és Óvóképző-, Pedagógiai és Pszichológiai Kar: Gesztenyés kert

Ne riadj meg a társkeresős ismerkedéstől! Nem is olyan félelmetes az az első találkozás, mint amilyennek te azt hiszed! Ha belevágtál, de az időd szűkös az egyetem miatt, szervezd le találkátokat a Gesztenyés kert zöldjébe, és hidd el a környezet varázsa segít feloldódni!

alt text

 

alt text

 

Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar: Népliget

A Népliget megtartotta zöldövezetét, és tökéletes helyeket találhattok egy laza beszélgetős randihoz, ahol csak egymásra figyeltek kedveseddel. Néha nem kell semmi extra ahhoz, hogy emlékezetes pillanatokat éljetek meg, csak ti ketten együtt, ez már maga a csoda tud lenni!

 

 

Bölcsészettudományi Kar: Múzeumkert

Nem feltétlen randihelyszín, de azzá tehetitek! Jó időben a Múzeumkert megtelik emberekkel, és varázslatos atmoszféra övezi a teret. Könyvet olvasva feküdni a fűben, egymás szívverését hallgatni, kiszűrve a nyüzsgő tömeget… Hát nem hangzik csodásan? Ha tehetitek mindenképp látogassatok el ide szerelmeddel!

alt text

 

alt text

 

Állam és Jogtudományi Kar: Egyetem tér

Csak egy gyors kávéra van időtök összefutni, mert mindketten rendkívül elfoglaltak vagytok? Az Egyetem tér szuper helyszín erre, hogy ne laposodjon el kapcsolatotok és még, ha rövid randit szerveztek is le, legalább együtt vagytok, és tudtok egy picit egymásra figyelni a szikrázó napsütésben, vagy akár a hóesésben, a lényeg, hogy ti ott vagytok!

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom