Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Eger legromantikusabb randi helyszínei

Eger temérdek látnivalóval vár titeket, és nehéz kiválasztani a tökéletes randi helyszínt? Bemutatjuk nektek a legromantikusabb lehetőségeket, így már csak azon kell izgulnod, milyen is lesz majd élőben látnod társkeresőn megismert kiszemelted!

alt text

Dobó tér

Adventi vásár forralt borral, ősszel a falevelek hullása alatt ízes teával, tavasszal megérezni a friss levegőt, nyári melegben jeges limonádéval a Dobó téren? Hatalmas tér, szökőkutak, padok biztosítsak tökéletes helyszínt a szerelmeseknek. És azt hiszem, az éjszakai kivilágítás mellett sem lehet elmenni! Legyen ez az első randitok, egy társkeresős megismerkedés után, vagy a sokadik, imádni fogjátok!

Családbarát randi helyszín: Érsekkert

Ha nincs lehetőségetek a gyerkőcöt kire bízni, mégis úgy érzitek, hogy hiányzik már a randi íze, az Érsekkert lehetőséget biztosít számotokra, családbarát kialakításával. Mehettek közösen biciklivel, találtok kerékpártárolót, és a kertben kialakított játszóteret pedig bátran kihasználhatják a gyerek. Így ti szabadon csemegézhettek a patakparti-, csendes réti-, mesterséges tavi-, valamint elegáns szökőkúti helyszínekből.  Persze közben fél szemetek gyermeketeken tartva, de mégis megmarad a privát szférátok és fellélegezhettek együtt kis időre.

alt text

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

Eszterházy tér

Eger talán legszebb tere az Eszterházy tér, ahol szabadon elengedhetitek magatokat, és elmerülhettek egymás tekintetében. Akkor is nagyon jó találka helyszín, ha párod egy nemzetközi társkeresőn ismerted meg és szeretnéd városod legvarázslatosabb részét bemutatni. Nem messze található Eger lakatketrece, ahol pedig szerelmetek zálogaként felakaszthatjátok saját lakatotokat. Ugye, hogy romantikusan hangzik?

 

Dr. Agyagási Dezső gyógypark

A park már magával a hangulatával el fog varázsolni titeket! Ha egy tartalmas hosszú beszélgetésre vágytok egy kellemes sétával összekötve, akkor nincs kérdés, ide szervezzétek le randevútokat. Érdemes tavaszi, kora nyári időben ellátogatni, és együtt élvezni a nap első meleg sugarait!

 

alt text

 

 

 

 

 

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom