Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Dunaújvárosi Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

Azt gondoljátok, hogy a vidéki egyetemek nem tudnak semmi újat nyújtani? Tévesen hiszitek! A Dunaújvárosi Egyetem által szervezett programok számodra, és párodnak is sok lehetőséget tartogatnak. Ellátogathattok különböző előadásokra, ami akár egy tökéletes randi program is tud lenni, ha mindketten érdeklődtök a tudományok iránt. Nemzetközi párkeresőn megismert partnerednek szeretnéd bemutatni az egyetemi életet? Akkor se aggódj! Rendezvények, egyetemi napok adnak lehetőséget arra, hogy együtt szórakozzatok, és együtt élhessétek meg egyetemi életed legszebb perceit!

Baracsi úti arborétum

Kéz a kézben, kettesben andalogva az őszi falevelek hullása alatt, csak egymásra figyelve. Ugye magad elé képzelted? Ha nincs sok időtök pároddal egymásra, és csak a lyukas órák alatt értek rá, akkor a ti helyetek a egyetem közelében lévő Baracsi arborétum!

Szalki sziget

Első randi, és kiderült a párkeresőn, hogy ugyanarra az egyetemre jártok? Ajánljuk figyelmetekbe a Szalki szigetet, hogy egy kellemes randevút tölthessetek együtt, még jobban megismerve egymást. Ki tudja, nem itt kezdődik-e az életre szóló szerelem!

 

 

 

 

 

 

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom