Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Dunaújváros legromantikusabb randi helyszínei

 

Romantikára vágytok Dunaújvárosban? Bemutatjuk a legjobb helyeket, ahol kedveseddel kellemes időt tölthettek el együtt. Csak annyi a dolgotok, hogy választotok tippjeinkből, szépen felöltöztök, és elinduljatok a mesés randevúra!

alt text

Baracsi úti Arborétum a növények szerelmeseinek

Ha közös érdeklődési körötök a természet, akkor randitokat szervezzétek le a Dunaújvárosi arborétumba! Amikor társkeresőn ismerkedsz, és már megfordult a fejedben, hogy elhívnád kiválasztottad egy találkára, érdemes előre gondolkodni, és kideríteni miket szeret, és ha a természetet kedveli, itt nyert ügyed lesz!

Piknik a Szoborparkban

Dunaújváros nevezetessége a Szoborpark, így ha a városban jártok partnereddel, mindenképp látogassatok el ide, akár egybekötve egy randevúval. Ha nemzetközi társkeresőn megismert párodnak szeretnél érdekes helyet mutatni városodból, akkor ez a ti randi helyetek! Akár pikniket is szervezhettek, szerezzétek be kedvenc ételeiteket és heveredjetek le pokrócotokra. Tegyétek minél romantikusabbá találkátokat!

alt text

 

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

Dunapart a hold fénye alatt

Ki ne szeretne szeremével kéz a kézben andalogni a vízparton? Egyrészt közös időt töltötök el, másrészt, ha fúj, ha esik, és ha szikrázik a nap, akkor is van valami varázslatos hangulata. Jó időben egy üveg bor társaságában az éjszakába nyúlóan élvezhetitek randevútokat, és elcsodálkozhattok azon, ahogy a hold fénye visszatükröződik a Duna vizéről.

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom