Szívesen nyernél egy Samsung QLED TV-t vagy egy Iphone SE telefont miközben értékes kuponok várnak rád?
tablet
arrow

A nyereményjátékban való részvételhez kérjük, add meg a következő adataid.

Fontos, hogy valós nevet és e-mail címet adj meg,
hogy értesíthessünk, ha Te nyersz.

+36
Ezen hívunk, ha nyersz!
Hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adatokat a NILS ID. Kft. (székhely: 2141 Csömör, Tinódi utca 32/D., cégjegyzékszám: 13-09-181214, e-mail cím: kapcsolat@mostnyerj.hu) Szervező az adatvédelmi szabályzatban és a játékszabályzatban foglaltak szerint a nyereményjáték szervezése és lebonyolítása érdekében, továbbá marketing és direkt marketing célból kezelje, melynek keretében hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott elérhetőségeken Szervező közvetlen megkeresést intézzen hozzám, amely tevékenység Szervező által végzett gazdasági reklámnak minősülhet.

Az alábbiakban lehetősége van arra, hogy a Szervező az Ön adatait továbbítsa azon jogalanyok felé, akik részére történő adattovábbításhoz Ön kifejezett hozzájárulását adja. A hozzájárulás megadása a lent található, adott jelölőnégyzet kipipálásával történik. A jelölnégyzet kipipálásával egyben hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megjelölt jogalanyok, mint az adattovábbítás címzettjei a továbbított személyes adatokat marketing és direkt marketing célra felhasználják, saját maguk vagy Partnereik érdekében. Az adattovábbítás címzettjei által végzett adatkezelés szabályait ezen jogalanyok adatkezelési szabályzatai tartalmazzák. A lenti jelölőnégyzet kipipálásával egyidejűleg Ön elismeri, hogy a megjelölt jogalany Adatkezelési Tájékoztatóját is megismerte és elfogadta. Ön jogosult az adattovábbítást megtiltani és a már továbbított adatok törlését kérni szervezőnél és címzettnél.

Sőt, ha most regisztrálsz, részt vehetsz további nyereményjátékainkban is, ahol az alábbi értékes nyereményeket sorsoljuk ki.

nyeremény
nyeremény
nyeremény
nyeremény
Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom