Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Debreceni Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

A Debreceni Egyetem külön hangsúlyt fektet a gólyabálra, csodálatos díszlettel, világítással, hangulatos zenével. Pároddal nem volt lehetőségetek együtt táncolni a szalagavatón? Itt a lehetőség, hogy szerelmeddel kéz a kézben keringőzzetek, még ha ő nem is az egyetem hallgatója. Nem csodaszép randiötlet?

Emellett rengeteg programmal vár titeket az egyetem ahova közösen látogathattok el, ott van például a Házas-"Pár-Baj" néven elhíresült rendezvény, melyet Bálint nap alkalmából rendeznek “házaspárok” számára, ám bárki részt vehet rajta. Ha a komoly zenei programok vonzanak inkább titeket és nemzetközi párkeresőn megismert szerelmednek szeretnél valami csodát mutatni egyetemedből, érdemes ellátogatni a Konzervatóriumi estek egyikére, vagy válogatni a különböző hangversenyekből. Biztosan értékelni fogja a figyelmességed!

alt text

Nagyerdei-park

Sokak kedvenc helye a debreceni Nagyerdei-park, hisz temérdek lehetőséget biztosít az odalátogatóknak. Így ha egy tartalmas randevúra vágytok szerelmeddel, akkor ajánljuk helyszínül a parkot, bízzatok bennünk, nem fogtok csalódni!

Maga az egyetemi épület környéke

Ha randit akartok szervezni, nem kell messze menni az egyetem kijáratától, hisz az egész környéke megfelelő helyszín számotokra. Így az sem elképzelhetetlen, hogy társkeresős ismerkedésetek után kiszemelted egy szál rózsával vár téged a lépcső alján és kellemes sétára indultok a zöldövezetben!

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom