Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Debrecen legromantikusabb randi helyszínei

 

Társkeresőn ismerkedtetek meg, ez lesz az első találka, vagy csak szeretnétek egy csodálatos randevúval feldobni kapcsolatotokat? Debrecen tökéletes célpont! Itt van néhány tipp arra, hogy hova is érdemes leszervezni a randitokat pároddal, hogy biztosan felejthetetlen élményben legyen részetek!

alt text

Nagyerdei park, ha minden szempontból ideális randevú helyet szeretnél

A parkban található Békás tó a szerelmesek egyik kedvenc randi helyszíne. Igazán kellemes program sétálni egy nagyot, jó időben leülni és élvezni az idilli tájképet. Plusz pont, hogyha a gyerkőcök akadályoznák a randevú létrejöttét, a tó környéki játszóterek biztosítják, hogy legyen lehetőségetek egy kis időt kettesben tölteni szerelmeddel. Az esti órákban a Víztorony meglátogatása szinte kötelező! Kikapcsolódhattok a kilátás és a fények bűvöletében, ami valljuk be igazán romantikus zárás. Eközben lehet épp belefuttok egy hangulatos koncertbe, a kertben felállított színpadnál. Ugye, hogy ellenállhatatlan program?

Romantikus andalgás a Debreceni Egyetem környékén

Ideális találka helyszín bármely korosztály számára! Az egyetemet körül ölelő francia kertben alkalmatok nyílik sétálgatni, tartalmas beszélgetéseket folytatni és megismerni egymást még jobban. A hely atmoszférája teszi igazán romantikussá randevútokat. Ha megfáradnátok lepihenhettek a rengeteg pad egyikén, de rossz időben sincs ok az aggodalomra, számos kávézó veszi körbe az egyetemet!

alt text

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

A belváros: a szerelmesek Mekkája

Debrecen belvárosa bombabiztos találkozóhely a szerelmeseknek! Hidegben is megéri körülnézni, főleg ha egy nemzetközi társkeresőn ismerkedtetek meg, és külföldi párodnak be szeretnéd mutatni a várost. Ám,  ha eljön a jó idő, kiülhettek a bárok teraszának egyikére, és gyönyörködhettek a vízjáték színeiben, a szökőkút vízsugaraiban, és egymásra hangolódhattok, miközben ellazultok kicsit!

Debreceni fesztiválok, ha különlegességre vágytok

Debrecen minden évszakban tartogat valami nagyobb volumenű programot, és ha beköszönt a jó idő szinte választani sem tudsz! Ha a borok vagy a kézműves tárgyak szerelmesei vagytok pároddal, látogassátok meg a Tavaszi Országos Kirakodóvásárt, ősszel a legnépszerűbb a Bor és Jazz napok, illetve a Zamat Pálinka és Páros Kolbász Fesztivál, ezeken biztos nem úsztok meg egy jó bulit! A legnépszerűbb mégis a Virágkarnevál, amit aztán végképp nem érdemes kihagyni fesztiválok sorából!

alt text

 

 

 

 

 

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom