Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Budapesti Műszaki Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

 

A BME talán leghíresebb programsorozata a BME napok minifesztivál az ősz elején. Nem kell, hogy az egyetemre járj, így akár partnerkeresőn megismert szerelmeddel is ellátogathattok, ha szórakozni vágytok közösen egy randi keretein belül. Emellett persze vannak események kialakítva kifejezetten a hallgatók számára is, ám párodat ezekre is bátran meghívhatod. Ott a mérnök bál, nem csak mérnököknek, a gólyabál, végzős bál, ahol szórakoztató programok várnak titeket. Nehéz lesz választani, de bátran mazsolázgassatok a BME programjai közül!

alt text

Egyetemisták parkja

Attól, még, hogy a park az egyetemistákról kapta a nevét, szabadon bárki ellátogathat partnerével ide, ha a BME épületének környezetében szeretnétek randitokat leszervezni. Első találkozó a társkeresőn folytatott tartalmas beszélgetéseitek után? Ha igen, ne aggódjatok azon, hogy ez élőben is működni fog-e, hisz ha egy hullámhosszon vagytok, semmi sem állíthat meg titeket!

Budai Kopaszi gát

Szerencséje van azoknak, akik a BME környékén keresnek randevú helyszínt, a budai Kopaszi gát az egyik legromantikusabb randihelyszíne Budapestnek! Így, ha nemzetközi párkeresőn ismerkedtek meg, kedvesednek mindenképp mutasd meg ezt a helyet, nem fogjátok megbánni, és tökéletes randevúban lehet részetek!

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom