Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Budapest Gazdasági Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

Pároddal nem kell mindkettőtöknek a BGE-re járnotok ahhoz, hogy együtt vegyetek részt a bálokon. Így is lehettek ti a bálkirály és bálkirálynője az estének! Ha randitok során szívesen szórakoznátok egy jót, látogassatok el az egyetem rendezvényeinek egyikére, és garantáltan jól fogjátok magatokat érezni. Mivel az egyetem karai külön-külön épületekben helyezkednek el a város több pontján, így igyekeztünk mindenkire gondolni, és a te közeledben adni randi helyszín tippeket.

alt text

Külkereskedelmi kar: Erzsébet liget

Közvetlen az egyetem körzetében található kis park tökéletes randi helyszínül szolgál Nektek, akár egy első találkozó esetén is, ha nincs sok időtök és csak az egyetem közelébe tudtátok megbeszélni a találkát a társkeresőn való ismerkedés után. Ti vagytok a lényeg, a helyszín adott!

Pénzügyi és Számviteli Kar: Japánkert

Igazi multikultúr pár vagytok, esetleg egy nemzetközi társkeresőn ismerkedtetek meg, és párod meg szeretne látogatni, téged viszont köt az egyetem, és nem tudod hogy szakíts rá időt? A Japánkert a ti helyetek, izgalmas, kellemes környezet biztosítja a tökéletes randitokat!

alt text

 

alt text

 

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi kar: Duna part, Országház

Egész nap a barátoddal cseteltél, hogy mennyire hiányzik, és mennyire kevés időt töltetek el együtt? Szűkös az idő egyetem mellett, de egy rövid séta az Országház körül óráid után pároddal felpezsdítheti kapcsolatotokat. Csak képzeld magad elé a kivilágított Budapestet. Hát nem varázslatos?

 

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg: Ifjúsági park

Akkor sem kell aggódnod, ha karod vidéken helyezkedik el, hisz ha ott nőttél fel, már kiismered magad a környéken. Ám mi az egyetemed körzetében leginkább az Ifjúsági parkot ajánljuk tökéletes randihelynek nektek, a természet lágy ölén, hogy kieresszhessétek a fáradt gőzt.

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom