Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Budapest legromantikusabb randi helyszínei

 

Fontos randevúra készülsz, de nem tudod, hová vidd partneredet?  Bemutatjuk Budapest legromantikusabb randi helyszíneit, hogy garantáltan jól sikerüljön a találka! Akkor se ess kétségbe, ha nemzetközi társkereső oldalon ismerkedtetek meg, külföldi partnered biztosan élvezni fogja, hogy kézenfogva körbevezeted a városon!

alt text

Tipikus első randis helyszín: Margit-sziget

A szerelmespárok egyik legkedveltebb találkozóhelye, nem véletlen: a számtalan látnivalónak köszönhetően biztosan elmarad az első randevút gyakran jellemző kínos csend, ha pedig szeretnétek egy kicsit kettesben lenni, csak fedezzétek fel együtt a sziget félreeső, titkos zugait.

 

Romantikázás a Kopaszi gáton

A tavaszi-nyári időszak egyik legromantikusabb randi helyszíne egyértelműen a Kopaszi-gát, hiszen a hatalmas, gyönyörű park idilli környezetet biztosít a találkához. Egy andalgással töltött nap után pedig ki ne hagyjátok a gyertyafényes vacsorát valamelyik szuper étteremben!

 

alt text

 

 

alt text

 

Kirándulós randi a János-hegyre

Ha szeretnéd kicsit izgalmasabbá tenni az első randit, hívd el partneredet egy kis túrázásra a János-hegyre. A csodás kilátás mindkettőtöket ellazít, így lehetőségetek nyílik a hosszú beszélgetések során jobban megismerni egymást.

 

Örök klasszikus: a Budai Vár

Akár budapestiek vagytok, akár nem, akár jártatok már itt, akár nem, a Budai vár mindig telitalálat szerelmesek számára. Hangulatos, történelmi kis utcák, nyugalom és pazar látkép- kell ennél több? Főleg az esti órákra érdemes ide randevút szervezni!

 

alt text

 

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

Csillagfényes séta a Duna parton

Különleges és emlékezetes randival szeretnéd meglepni kedvesedet? Akkor invitáld meg egy kis éjszakai Duna parti sétálgatásra! Nyáron elképzelni sem tudunk jobb programot, mint kiülni pároddal a rakpartra egy üveg bor társaságában, és gyönyörködni a mesés panorámában!

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom