Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Budapest Corvinus Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

Ha nemzetközi partnerkeresőn ismerkedtél meg az egyetemen tanuló pároddal, mindenképp kísérd el a Corvinus Egyetem gólyabáljára. Felejthetetlen élményben lesz részetek! Vár titeket a vörös szőnyeg melyen kéz a kézben vonulhattok be az egyetem fő ajtaján, csinosan kiöltözve. Négy szint buli, igazi pezsgés, hat egyedi tematikájú, kézzel készített helyszín, tizenkét pult, ahol válogathattok kedvenc italaitok közül, és nem mellesleg négy színpad tizenhat felejthetetlen koncerttel. Ugye, hogy nem egy rossz randi terv?

alt text

Fővám tér

Párodnak épp van egy lyukas órája, te pedig szeretnéd meglepni egy gyors randival? Pakold meg a táskád kedvenc ételével, és üljetek ki a Fővám tér közelében található füvesített részen, biztosan értékelni fogja kedvesed a figyelmességed!

Duna part

Mindenki ismeri azt az érzés, mikor hulla fáradtan munka vagy iskola után, már élni sincs kedve. Nem tudjátok összeegyeztetni mikor és hol legyen az első találkátok miközben izgatottan cseteltek egy társkeresőn? A Duna part örök randihely, és a Corvinustól hipp-hopp ott találjátok magatokat, és visszatér minden életkedevetek!

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom